Ik verdenk er iemand van dat ze mij wilden testen..

Hoe gaat ze reageren als het even niet zo goed gaat als gewenst?

Laten we het doen op de verjaardag van haar zus!

Laten we het doen op de dag dat na 6 weken eindelijk een patatje gepland staat!

Houdt ze dan ook nog vol?

Kan ze dan ook nog doorzetten?

Blijft ze dan ook af van alles dat niet in haar voedingsadvies genoemd wordt?

Tjonge wat was ik er zat van! Je uiterste best doen en dan op zo’n fijne dag zo weinig resultaat te zien krijgen. Het bracht me even aan het wankelen. Van het ene naar het andere been, maar net voordat ik dacht om te vallen zette ik beide benen stevig op de grond.

Dus genoot ik die dag van een klein stukje gebak, een patatje met mayo en een halve kroket! En ik kan je vertellen dat is heerlijk als je 6 weken lang niets van dat alles hebt gegeten. Ik heb er van genoten, van de dag en het eten!

Die nacht was echter minder genieten. Mijn lichaam is niet meer gewend aan dit eten en reageerde daar pittig op. Terwijl ik wakker lag en wachtte tot de paracetamol zijn werk deed overdacht ik de week. Wat had ik anders gedaan waardoor ik zo minimaal was afgevallen? Wat kon ik de komende week anders doen?

Ik kon alleen bedenken dat ik misschien een aantal dagen te weinig had gedronken en af en toe niet stipt genoeg was geweest met het afwegen van mijn eten waardoor ik te weinig had gehad. Daar zou ik de komende week weer goed op gaan letten.

En zo zette ik iedere keer potten thee i.p.v. kopjes. In mijn thermoskan gaat precies 1 liter water. Twee keer een thermoskan legen is al de gewenste hoeveelheid water. Ook heb ik mijn eten weer precies afgewogen en nergens een beetje geminderd.

Gisteren mocht ik bekijken of mijn stiptheid beloond werd. Thuis was ik al even op de weegschaal gaan staan om de teleurstelling niet weer zo groot te laten zijn. Ik zag dat ik in ieder geval afgevallen moest zijn. Toen de weegschaal bij de sportschool dit ook aangaf was de opluchting groot. Ik was zo bang dat het tempo eruit was, dat ik het moest gaan doen met kleine beetjes resultaat.

Weer 1 1/2 kilo minder liet mij stralen!

De teller staat op 8.8 en dat geeft energie.

Die energie ga ik lekker aan mijn kinderen besteden deze vakantie!

Voor de mensen die ook het geluk van vakantie hebben: Geniet ervan.

En anders ook een hele energieke week gewenst!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *