De hele week spookte het door mijn hoofd….

Nicolle, het zou heel goed kunnen zijn dat je deze week niet afgevallen zal zijn.

Ik had immers de vrijdag ervoor ’s morgens gewogen en was toen wel 1.6 kg kwijt. Dat het resultaat zo goed was kwam vast door het verschil in je gewicht ’s morgens en ’s avonds.

Met het oog op de week ervoor zou het dan ook deze week goed maar een halve kilo kunnen zijn. Maar toen kwam ik ook nog in mijn maandelijkse periode. En veel vrouwen houden in deze periode meer vocht vast, waaronder ik. En vocht is nou eenmaal niet gewichtloos…

Ik ben ook net zo goed een zeurende en iets wat onzekere vrouw als alle andere vrouwen en dus heeft Tim mijn twijfels de hele week keurig aangehoord.

Gelukkig is Tim een man van weinig zeuren en klagen en drukt dat dan ook meteen de kop in. “Nicolle, kijk naar jezelf. Je ziet je lichaam veranderen. Je merkt dat je je goed voelt. Wat maken die kilo’s op de weegschaal nou uit?”.

En met die tekst in mijn achterhoofd stapte ik redelijk rustig de weegschaal op. En wat is het dan fijn om te zien dat wat ik aan mijn lichaam zie en voel toch ook in kilo’s bevestigd wordt. Ik ben gewoon ook afgelopen week weer 1.2 kilo afgevallen!

De teller staat nu na 4 weken op 5.9 kilo. En dat zie ik en dat voel ik!

En zo heb ik vandaag weer dat jurkje aan dat een paar weken geleden echt te strak zat en kocht ik ook vandaag een broek die ik al had in een andere kleur en…. een maatje kleiner! 

Ik voel me goed, het gaat goed en we gaan gewoon goed zo door!

En deze week laat ik alleen leuke spookjes spoken…

 

 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *