Het is vrijdagochtend 10 voor 6 als mijn "wekker" mij roept. Mam mam mam hoor ik door de babyfoon. Ah nee… nu al… Eerst maar een speen proberen. Eruit dus… oei dat valt tegen. Wat een zware benen zeg en dan ook nog de trap af. Als ik op Liv haar kamertje kom ligt ze lekker te spelen in haar bedje. Ik zie het al…die slaapt niet weer…  mijn dag gaat beginnen! Goedemorgen dan maar!

Nog een trap af. Ik beweeg mijn armen eens omhoog en omlaag. Dat valt best mee, geen spierpijn in de armen dus. Mijn benen voelen wat zwaar, maar ook daar voel ik (nog) geen echte spierpijn. Misschien bewoog ik toch meer dan ik dacht. Geen akelige nasleep dus. Zou ook jammer zijn na zo’n leuke wedstrijd.

Want ja ja… We hebben GEWONNEN gisterenavond. Met 15-10, waarvan 1 door mij persoonlijk in het mandje is gelegd.

Het was heerlijk om weer te spelen, leuk om weer mee te mogen doen en gezellig om weer met een team te spelen. Ik was echt benieuwd wat ik er van zou vinden. Echt missen deed ik het niet dus misschien vond ik het wel helemaal niet meer leuk. Het tegendeel werd waar! Ik vind het echt weer super. In het volgende vriendenboekje waarin ik moet schrijven komt bij hobby’s gewoon weer korfbal te staan!

Korfbal_midweek_006 Korfbal_midweek_010_2 Korfbal_midweek_005

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *