We hebben er weer ééntje om bij te schrijven…

Worst night ever!

Tegen twee uur hoorde ik Rev een beetje jammeren. Hup even een speentje doen. Kijkt die gekkerd mij toch met een big smile aan. Ik zag het al en dacht: Gaat u maar even zitten mevrouw Slot, dit kan wel even duren. En dan is het maar net wat je onder even verstaat.

Na 40 minuten gaf ik de moed op. En zo kwam het dat ik om 2.40uur Tim wakker maakte en het stokje over gaf… Om 3.00uur was ik nog klaar wakker en kroop Tim weer naast mij. En wat een geluk dat ik nog niet sliep want 5 minuten later werd er weer om papa geroepen. Papa had er echter ook niet meer zo'n zin in dus gaf hij het stokje weer aan mij. Ik nam het stokje natuurlijk vol enthousiastme over… Haalde Rev uit zijn bed, het meneertje kroop heerlijk tegen mij aan. Na 10 minuutjes lag mijn schouder niet meer zo lekker en vond Rev het tijd worden voor een showtje… weet je wel welke woorden ik ken… Auto en het nadoen van de olifant waren veruit favoriet. Dat moet ook wel want die maken het hardste geluid 'snachts in een muisstil huis. Wat een muisje deed was hij waarschijnlijk even vergeten… Uit! Kon hij ook zeggen, daarmee bedoelde hij de slaapzak. Ondertussen drukte hij ook nog drie keer en rook ik al snel wat de vangst van deze nacht was. En zo verschoonde ik om half 4 's nachts een overvrolijk meneertje op de bank beneden. Daar speelde hij van half 4 tot 4 uur met Bumba, zijn auto's, zijn nieuwe Nijntje boekjes en een beetje met zijn moeder. Die had namelijk niet zo'n zin in Bumba en Nijntje…. Om 4 uur zette ik het kleine mannetje weer bij zijn vader op bed. Samen met een flesje melk wenste ik ze veel succes samen…. Na een poosje kreeg ik in de gaten dat mijn succeswensingen niet waren aangekomen en zat ik alweer "vol goede moed" naast het bedje van mijn zoon. Terwijl ik  het liedje "onder hele hoge bomen" zo'n honderd keer in alle mogelijke variaties zong, vielen de oogjes van mijn kleine ventje langzaam dicht. Ondertussen bedacht ik mij… met van die slechte slapers als wij hebben is een groot gezin echt onmogelijk.

Rev sliep daarna tot kwart voor 8 en is nu alweer een paar minuten de leukste thuis. Overdag is hij namelijk het grappigste jongentje die ik ken en dat maakt 's nachts een hoop goed. Helaas hebben wij niet geslapen tot kwart voor 8… Om kwart voor 7 riep dochterlief luidkeels: "Ik ben wakkuuuur!"

Wij toen dus ook. We hadden alleen iets minder zin om de dag te beginnen dan zij… Alhoewel…

Ik ga vandaag winkelen in Apeldoorn met mijn moeder, zus en tante (zusje van mijn moeder). We sluiten de dag af bij de Tapasbar in Almelo, mmm!  Ik denk dat ik bij thuiskomst het wel lekker vind om mijn bed op te zoeken…. Dat het huis dan vol zit met pokerende mannen neem ik dan maar voor lief. Eén voordeel… vaak gaan ze tot diep in de nacht door…

Hé Rev… Misschien is pokeren ook iets voor jou?!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *