High tea: een tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen: scones, sandwiches, taartjes. Je kan het zo zoet of hartig niet bedenken of het staat op tafel. Laten we de thee niet vergeten…

High_tea_en_overige_181 High_tea_en_overige_182

En daar begin je dan lekker aan… Samen met je zus op een regenachtige zondagmiddag in een vreselijk ordinair hutje in Zuidwolde.

Het was er bomvol met mensen uit verschillende lagen uit onze bevolking. Familie-uitjes, gezinnen, vriendinnen, stelletjes en… zusjes!

Daar zaten we met z’n tweetjes met een etagere vol lekkers. Het zag er super uit, maar wat was het veel!  We begonnen netjes met de sandwiches, daarna allebei een scone en ondertussen thee drinken, vooral blijven drinken. Potje leeg?! Daar komt de volgende! Maar dan… vol! Bomvol! Jammer, maar er paste echt niets meer bij in!

En dan komen de bakjes. Het gebeurt dus vaker dat niet alles opgaat. Nou dan nemen we het gewoon mee naar huis. Lekker voor later… ik moet er alleen nog even niet aan denken.

High_tea_en_overige_186 High_tea_en_overige_179 High_tea_en_overige_184_2 High_tea_en_overige_180_2 High_tea_en_overige_188

Op de terugweg naar huis begon de thee zijn werk te doen! Aïsha: volgens mij plas (eigenlijk zei ze pis) ik straks een pot pure thee vol.

Ook zin in wat quality time met je zus? Kijk eens op www.teatime.nl

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *