Ik mag natuurlijk niet klagen met zo’n vader en moeder als ik heb. Maar als zij in de rol van opa en oma veranderen gebeurt er toch iets vreemds….

Zo ook vanmorgen…

Het was mijn vaders eerste echte vakantiedag. Dat moet gevierd worden. We gingen lekker samen de stad in om alvast vakantie inkopen te doen. We hadden afgesproken bij tanti (Ziengs dus). Ik was daar al en wat zie ik tot mijn verbasing, daar komen opa en oma aangestormd… zijn dat mijn ouders???

Eerst Liv eruit, voor de spiegel! Lachen!!! Dan Liv er weer in, rondje racen door de winkel, tanti springt af en toe voor de buggy en Liv ligt in een deuk. Ook zussen worden gek als ze tante worden.

We gaan de stad in. Opa duwt de buggy en oma loopt er naast. Gelukkig maakt ze af en toe een sprongetje. Anders zou het voor Liv dus wel heel saai zijn. Af en toe loopt opa even gebogen de omgekeerde buggy te duwen, anders zie ik haar niet…

Dan naar de Xenos. Liv was er eigenlijk wel zat van. Opa haalt haar maar even uit de buggy en heeft een goed idee. Er staat een stapel boodschappenmandjes op wieletjes… Daar zet hij Liv in. Liv heeft er veel lol in, de verkoopsters ook! De eerste die het ziet haalt al haar collega’s erbij! Liv staat in het middelpunt van de belangstelling en vergeet door haar gekke opa (de man die mij heeft opgevoed) dat ze er zat van was!!!!

Bedankt pap en mam!!

Jammer genoeg geen fototoestel mee… Maar wie weet wat ik zondag allemaal op mijn verjaardag krijg…

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *