Hallo Allemaal,

Zoals jullie zien kon mijn mama het toch niet laten! Dus heb ik toch een web-log. Het komt omdat er zoveel gebeurt met mij en mama dat graag met al onze familie, vrienden en kenissen wil delen.

Vanaf nu kun je hier dus lezen hoe het gaat bij ons thuis. Ik ben benieuwd of mama het volhoudt want ze heeft al twee keer eerder een weblog aangemaakt en dat werd ook nooit wat. Wie weet heeft ze nu meer tijd. Wij zijn tenslotte altijd om 7uur uit berd omdat ik dan mijn eerste fles krijg! En ik slaap nogal eens op de dag dus wie weet gaat het mama lukken…

Dikke kus van LIV !!!

Je houdt misschien ook van...

3 Reacties

 1. Wat leuk!!!!

  Een eigen web-log!

  Kun je deze straks ook op cd-tje zetten net zoals met de beebie-site?

  Leuk voor Liv als ze wat ouder is.

  xxx tanti Aïsha

 2. Ik ga elke dag even kijken !
  Dus wel schrijven hè !
  Hans

 3. Hee Nicolle,
  Hartstikke leuk om zo die verhaaltjes van jullie te lezen!
  Liefs Aniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.