Op oudejaarsdag vertrokken wij heel vroeg in de ochtend richting Alpbach in Oostenrijk. Na een goede reis met vooral sneeuwval op het einde van de reis kwamen wij rond 16u aan bij een mooi ferienhaus in de verse sneeuw.

We verkenden het huis en de omgeving. Met de ogen moe in ons hoofd keken de klok vooruit naar 12u. Bij de start van het nieuwe jaar lieten we een wensballon de lucht in gaan….

Ik heb geleerd dat het de kleine dingen zijn die het doen. Mijn wens was daarom: een fijne vakantieweek.

En mijn wens is volledig in vervulling gegaan! Wat hebben we een heerlijke week gehad.

Wakker worden omdat je uitgeslapen bent – Kindjes die bij je in bed kruipen – met z’n 10en aan de ontbijttafel – sporters maken zich klaar – wij lummelen in het rond – pyama uit – sneeuwkleding aan – in de auto naar de gondel – samen met mijn stoertjes in de gondel, wat voor hun als een kermisattractie was – boven op de berg sleeën – sneeuwballen gooien – met z’n 10en lunchen in het restaurant op de piste – patat/kaisersmaren/wurst – nog meer sleeën en gooien met sneeuw – lekkers halen bij de Spar – spelen in en rond het grote huis – sporters voegen zich weer bij ons – borrelen – relaxen – prakkie maken/eten – douchen – pyama/joggingpak – met 8/9/10 man verstoppertje door het hele huis – kids uitgeput naar bed – hapje en een drankje – 30seconds – goede gesprekken – moe maar volkomen tevreden naar bed!

En ook: wandelingen in de sneeuw – sneeuwstorm inclusief lichtuitval in het hele dorp, kaarslicht – om 20.30u nog een sneeuwpop maken van de verse sneeuw – skishow – gebak eten in de het dorpscafé – 3koningen met stern, 4 kinderen bij ons in huis en…….

Gewoon uitrusten, lekker spelen, geen stress, geen kibbelende kinderen. Heel tevreden zijn!

2012 is geweldig begonnen! Houd dat gevoel vast…

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *