Vanmorgen om 7.10uur kreeg ik ontbijt op bed. Natuurlijk volgden er ook de cadeautjes… Van beiden kreeg ik een cadeautje om mijzelf te sieren. Het wordt vast moederdag op mijn mooist!

2011-05-08 dagje petten en moederdag 
Tim zit nu op zijn fietsje met zijn fietscluppie. Wanneer hij terug is gaan we lunchen. Daarna ga ik op een luie stoel in de tuin zitten en doe ik niets meer. Dat kan… ik heb namelijk gisteren werk voor twee dagen verricht.

Jullie ook allemaal zonninge (moeder) dag gewenst!

Je houdt misschien ook van...

7 Reacties

 1. Hi Nicolle! Ik had een klein stukje gezien van de tros tv show, met die lachende dominee, misschien is dat waar je zo om moest lachen? Na elke zin barste hij in lachen uit en hij maakte overal een grapje van =)

 2. ja dat heb ik ook gezien, verder ging het nog over boer zoekt vrouw in het buitenland.
  Tussen de bedrijven door heb ik ook nog de hond uitgelaten dus ik heb niet alles gezien.
  maar dat van die dominee was idd erg aanstekelig!

  en, nog een rustige nacht gehad?

 3. JA! Dat was het, die gekke dominee!

 4. Hihi frustrerend is het als je iets niet meer kan herinneren!

 5. Goh…bekende ketting! Ik had 'm ook als moederdagcadeau van Lotte en van Mila een bijpassende armband. Da's toch echt 't mooiste die zelfgemaakte cadeau's.

 6. hihihi
  ik heb hem ook.

 7. En wat een mooie foto met jou en jouw kids!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.