2011-05-08 dagje petten en moederdag1 Afspreken met vriendinnen – samenspelende kinderen - bijpraten met "jeugd"vriendin - bezoek ziekenhuis – huisarts – ziekenhuis – qualitytime voor Tim en mij – naar school – eten bij familie van der Veen - MI(meervoudig intelligentie) kaarten maken – naar de bioscoop met Liv en mijn moeder, Winnie de Pooh (maria en Lynn waren er ook) - eten bij Sander en Arriet – Liv logeren bij Simon en Leonie – qualitytime voor Rev – Rev krijgt alvast zijn eerste verjaardagscadeau van oma, een fiets! want hij kan fietsen- in de tuin genieten van mooi weer – aardbeienplantjes verzorgen, koude macaronischotel en ….. naar het strand!
2011-05-08 dagje petten en moederdag3 

Wat is het toch heerlijk om zo "af en toe" samen een weekje vrij te zijn! Kunnen we weer uitgerust de meimaand verder voortzetten!

Je houdt misschien ook van...

5 Reacties

  1. Oooh… Wat sneu dat kleine manneke. Beterschap.
    Maar die pannenkoekjes, wat lief! Ik wil ook zo'n hart. Super zeg.
    Oh! En gisteren is nog een Liv geboren! In Enschede, familie van Peter. Vond ik wel even leuk om te vertellen (hoewel ik het nooit zo leuk vind om te horen dat er een Bente is geboren, maar eigenlijk ook weer wel. Duh..)

  2. Ik snap wat je bedoelt… maar in enschede vind ik wel leuk hoor. Niet in Hardenberg en al helemaal niet in Baalderveld. We hebben ze niet voor niets bijzondere namen gegeven.

  3. Oh, wat een zielig mannetje! En dat hartje zit er heel lekker uit! Ik ben op zoek naar een goede kleur grijs op de muur, en nu zie ik dat jullie ook een grijze muur hebben, mag ik vragen welke verf jullie gebruikt hebben?

  4. Wat een heerlijke week!! En lekker naar het strand, zalig ­čÖé Jammer dat het weer voorbij is….

  5. Heerlijk zo'n vankantieweek! En hele mooie foto's!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.