Na mijn eerste dagje echt voor de klas schoof ik lekker bij mama aan tafel om te eten. Na het eten kwamen Rudy en Birgit langs met een tas vol glinsterfolie! Nieuwsgierig als ik ben vraag ik: "Hebben jullie iets te vieren, feestje misschien?" Waarop Birgit antwoord: "Het is zo fijn om cadeautjes weg te geven…" De tas vol moois was dus voor ons!

Mama kreeg een cadeaubon voor een heerlijke massage. Aïsha kreeg een boek van haar favoriete schrijfster, Liv kreeg een mooie puzzel en ik…

Ik kreeg een heerlijke ananas met een echte ananassnijder. Voor de mensen die het niet weten… voor verse ananas mag je mij ’s nachts wakker maken, maar ik moet eerlijk bekennen, ik heb er nog nooit zelf één schoon gemaakt…. (Maar toch eet ik het geregeld…) Dat kan ik nu toch mooi eens leren en anderen er ook eens mee verwennen!

Ik kreeg nog een klein cadeautje, een klein cadeautje met een grote betekenis. Een boekje met citaten voor een speciale vriendin. Het is fijn om een vriendin te zijn, maar nog fijner om zoveel vrienden om je heen te hebben!

Een mooie… Vriendschap krijgt een bijzondere betekenis als je iemand hebt om dingen mee te delen; geluk en verdriet, angsten en dromen, en stilte als de tijd voor woorden voorbij is.

Bedankt Rudy en Birgit! Omdat we mensen zonder vleugels geen engelen kunnen noemen, noemen we ze vrienden!

En wat Tim heeft gekregen? Hij was er niet, maar het ligt op zijn kussen klaar!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *