Je houdt misschien ook van...

4 Reacties

 1. Een jaar geleden maakte wij hetzelfde mee. Veel vragen en slapeloze nachten. Nu vooral opluchting. Boeken die mij hielpen zijn die van Elaine N. Aron. Je bent niet alleen en je mag er fier op zijn.
  groetjes

 2. ja, HSP, heel herkenbaar. Heb er al eerder over gelezen en toen vielen er een hoop kwartjes. veel van mijn vriendinnen ook trouwens, wat ik wel erg frappant vond- allemaal hetzelfde slag volk;-) Toch maar eens dat boek van E. Aron bij mijn moeder lenen (ook hier moeder-dochter…)

  Ik herken het bij mijn meiden ook wel, vooral nu Bente ouder is, dat ze mij goed aanvoelt. En Elske is vanaf het begin een gevoelige baby geweest. Maar is dat ook niet bij alle kinderen eigenlijk? Nou ja; het lijkt mij dat jij je kinderen heel goed aanvoelt. En die balans komt heus! Liefs!

 3. Hoi Nicolle,

  Ik heb de test bekeken en gedaan, maar dit komt niet overeen met Latisha, tot mijn grote verbazing zie ik Chelsey hier wel heel erg in terug.

  liefs chantel

 4. Heel interessant!!
  Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.