Vaak ben je te bang hè….

Deze zin spreken wij regelmatig hardop uit tegen elkaar.

Bang om waardevolle dingen te verliezen ben ik zeker.

Mijn geschreven berichten op liv.weblog.nl zijn mij erg dierbaar.

Deze waarde gaf mij het geduld om te wachten tot de verhuizing van weblog helemaal was afgerond.

Met de afronding waren de problemen echter nog niet uit de lucht.

Na mij bijna een half jaar lang opgewonden te hebben over alles wat mis ging/gaat bij weblog heb ik besloten opnieuw te beginnen.

Met www.opdevoet.blogspot.com maak ik een nieuw begin. Een nieuw begin die op “dezelfde voet” verder gaat waar liv.weblog.nl gebleven was.

Ook hier zal ik mijn weg weer moeten vinden. Het geeft echter nu al zo’n fijner gevoel hier dan dat ik de afgelopen maanden daar had. Tweeduizendtwaalf begon voor ons GOED! Wij gaan ons best doen om alle dagen van dit jaar net zo goed te laten zijn. Ik zal er weer over vertellen, schrijven en dichten. Lees/leef gerust weer met ons mee!

De komende periode ga ik mijn best doen om alles dat ik de afgelopen 4 jaar geschreven heb ook hier te krijgen. Zodat je mijn “geschiedenis” ook hier kan vinden.

Op 1 januari 2012 lieten wij in Alpbach (Oostenrijk) deze wensballon de lucht in gaan.

Ik deed een wens…. Doe jij er ook één?!

Je houdt misschien ook van...

5 Reacties

 1. Esther Hulzebosch

  Wat is nou een blog zonder reacties? Hierbij dan de eerste op je 'nieuwe'. Ik hoop dat je weer veel (moois) gaat beschrijven, maar dat is jou wel toevertrouwd! Hopelijk kan je de complete geschiedenis hier ook nog kwijt, dat zou fijn zijn. Iig weer veel succes gewenst, ik volg wel op de voet!
  Liefs vanuit Nijeveen,
  Esther.

 2. Leuk!
  Ik ga je hier ook weer volgen hoor!

 3. Jippie! Mooi gevonden ook "op de voet"! Ik ga je URL meteen updaten in mijn blogroll.

 4. Hoi Nicolle,
  Ik vind het er mooi uizien, Hopelijk kun je hier je weg in vinden, zodat je weer mooie verhalen, gedichten en weetjes kunt schrijven. Ik volg je op de voet!

 5. Ik kom hier via weblog omdat ik nieuwsgierig was naar een update van hun kant.
  Ook ik heb het daar wel gehad en ben bij wordpress een nieuwe blog begonnen. Ook om het alvast onder de knie te krijgen als weblog het weer helemaal zou doen. Nou niet dus, en ik vind het jammer dat zoveel blogjes verpest zijn, foto's die nog altijd niet worden ingeladen enz. Je hebt een mooi nieuw begin gemaakt en ik hoop dat je hier een fijne blogtijd krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.