Voor het eerst sinds Rev een kamer is komen bezetten bij ons thuis hebben mijn neefjes hier ge-babysit. Ik vraag niet zo snel oppas.  En anders heb ik ze het liefst bij mijn moeder of zus, of Aniek. Dit keer was het echter een kort oppasavondje en wij bleven in de buurt. Wanneer Rev wakker zou worden konden ze mij bellen en zou ik meteen naar huis komen en dus binnen 5 minuten thuis zijn.

Ik had gevraagd of ze om half 9 bij ons konden zijn. Om 5 voor 8 werd er al op het raam geklopt. Jullie zijn mooi optijd. Na wat te drinken hebben gekregen zei mijn jongste neefje "Liv gaat toch altijd pas om 8uur naar bed?".  Ach, nu snap ik hem….  maar ze was al behoorlijk moe en het leek mij voor jullie handig als ze al zou slapen.

Ik gaf nog wat instructies in de trend van: Als Rev wakker wordt geef je hem een speentje en doe je het muziekje aan. Blijft hij huilen dan haal je hem er maar uit en bel je mij dan kom ik meteen naar huis.

Op de verjaardag kwam al snel de vraag wie er bij ons zat op te passen. Mijn neefjes dus. Prima oppas hoor, maar ik verwacht niet dat deze jongens puin gaan ruimen als er gepoept, gepiest of gekotst wordt. Wanneer dat het geval is wordt het racen naar huis.

Toen ik om 23uur naar huis fietste om op de afgesproken tijd terug te zijn had ik nog niets van de beide mannen gehoord. En toch lag Rev zijn slaapzak op de grote tafel toen ik binnen kwam. Alles onder controle mannen?

Nu wel weer. Rev heeft overgegeven! Ja tuurlijk en jullie hebben hem zelf weer in slaap gekregen zeker? Een volmondig ja was het antwoord. En wat hebben jullie met de zooi gedaan? Nou gewoon opgeruimd!

Rev had dus nadat hij wakker was geworden flink moeten hoesten. Mijn neefje heeft hem toen uit bed gehaald en toen begon hij te spugen. Samen hebben ze het opgeruimd en Rev even mee naar beneden genomen. Daar heeft hij op de bank met de jongens Oh Oh Cherso gekeken. Na even zitten hebben ze hem weer in bed gelegd, zonder slaapzak want die was vies geworden. Ze hebben bij hem gezeten en toen viel hij vrij snel in slaap.

Wij vonden het niet erg hoor. Hij was heel erg goed te pas, het is zo'n lief ventje. En wij kunnen ook wel opruimen. Tuurlijk kunnen jullie opruimen… Geweldig mannen! En toen ik ze uitzwaaide zeiden ze beiden een aantal keren dat ik ze wel vaker mocht vragen. Echt leuk avondje zo, hopen dat Liv de volgende keer ook wakker wordt…

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *