Na zo’n dag opladen waren we wel toe aan wat beweging.

We hadden alleen wel wat inspiratie nodig…

En daar kwamen we een zin tegen die ons meteen activeerde…

BOUNZinspiratie tot bewegen!

In Almelo bleek afgelopen 10 december een Bounz arena te zijn geopend. Een hal met 32 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan én rondom wanden van trampolines.

Natuurlijk hebben we ook zelf een trampoline in de tuin. Deze sprak alleen door de wind en de regen ons toch iets minder aan. Dus hup, in de auto voor een uurtje lekker stuiteren!

 

 

Toch bijzonder dat ze na een dag aan/op de lader te hebben gelegen al na een uur “op” waren. Bounzen blijkt een uitputtende bezigheid!

 

Maar trampolinespringen blijkt ook heel veel voordelen te hebben. Zo wordt je metabolisme (spijsvertering) verhoogd. Is het vriendelijk voor je rug. Er blijkt een minimale belasting voor de gewrichten te zijn. Het verbetert je lichaamshouding en je mobiliteit. En ook vergroot het je ademhalingscapaciteit. Maar bovenal… je wordt er heel erg blij van!

Waar we ook blij van werden was het voordeel dat we hadden. Niet om de paar euro die we daardoor bespaarden, maar wel om het feit dat Liv er voor zorgde.

Maanden geleden kregen we namelijk een pakje van de postcode loterij in de bus. We dachten dat we prijs hadden. Het was echter de “Nationale postcode loterij voordeelagenda 2017”. En wat een geluk… We hadden er zelfs 2! Ik stelde voor om ze meteen bij het oud papier te doen. Liv is echter een verzamelaar en vroeg of ze de agenda’s alsjeblieft mocht houden. Nou vooruit dan maar… Toen ik op de Bounz site zag dat je een bon uit bovengenoemde agenda kon inleveren ging Liv opzoek… En daar vond ze niet 2, maar 3 agenda’s! Ze had die van oma ook nog even bewaard. Kunnen we binnen kort gewoon nog 2 keer met 4 personen endorfine aanmaken!

Daar word je toch blij van!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *