Na een paar heerlijke dagen samen besloten we ons vandaag op te splitsen. Het werd zoals bijna altijd als er een verdeling wordt gemaakt, de jongens en de meisjes.

Maar wanneer is die wisseling eigenlijk gemaakt?

Toen Rev is geboren was de verdeling meteen duidelijk. Tim nam regelmatig Liv mee terwijl ik voor Rev zorgde. Natuurlijk verdeelden we de zorg samen, maar als we ons opsplitsten dan bleef Rev toch echt bij mij.

Als ik terug denk aan wanneer deze verdeling wisselde, dan denk ik dat dit rond het “einde-luiers” tijdperk was. Als we dan weer eens gingen zwemmen ging Rev met Tim in een kleedkamer en nam ik Liv mee. Ook bij uitstapjes en de plekken aan tafel zien we vaak dat Rev naast Tim zit en Liv naast mij.

Dat de verdeling vandaag ook jongens/meisjes is was wel heel logisch. Liv wilde heel graag deze vakantie winkelen in Groningen. Rev wilde dat vooral niet! Liv geniet echt van winkelen, Rev vindt het verschrikkelijk. Dus dat Liv wel ging en Rev niet was wel te verwachten. Het was minder logisch dat ik met Liv mee zou gaan. Ik houd namelijk net als Rev echt niet van winkelen. Tim vindt winkelen wel erg leuk. We hadden de rollen deze keer dus ook prima kunnen omdraaien.

Het uitje van de mannen was echter wel een echt mannen uitje. En zelfs een Huisinga-mannen uitje. Het zou dus wel een beetje vreemd zijn als ik mij bij hun had gevoegd.

En zo hebben Liv en ik vandaag heerlijk gewinkeld. Ik kan gelukkig heel erg genieten van winkelen voor iemand anders. Ik zoek mee naar de goede kleren en kleuren en draag uiteraard de tassen.

En terwijl ik alle aandacht had voor Liv kreeg Rev ook alle aandacht. Hij was namelijk op pad met Tim, opa Hans en 2 ooms! Hij zag Vitesse winnen van Tottenham Hotspur in het GelreDome.

En terwijl de stadionfoto’s bij ons op de app binnen komen vertelt Liv dat ze nog nooit in een stadion is geweest. Dat zou ze nou ook wel eens willen! De volgende keer dan toch de rollen maar een keer omdraaien?

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *