Trouwen

Sporthal de Beek

Sporthal de Beek. Voor veel mensen een gewone sporthal gelegen in de stad Hardenberg, in de wijk Baalderveld.

Maar voor ons is het zoveel meer! Sporthal de Beek is de thuisbasis van onze korfbalclub Juventa in de herfst- en wintermaanden. Wekelijks zijn wij er op zaterdag te vinden voor de wedstrijden, maar zeker ook de gezelligheid. De Beek is ook de plek waar ik met mijn klas ga gymmen.

Er liggen echter ook tranen van ons in deze sporthal. Mijn vader zijn afscheidsdienst was ook op deze plek. Met heel veel mensen vulden wij de sporthal om afscheid te nemen van mijn vader. Er hangt dan ook nog altijd een bord van mijn vader en één van zijn beste vrienden aan de wand, RR (Rudy en Rijk)!

Dat wij ook graag op deze plek wilden trouwen was meteen duidelijk. Dus vroegen we Joost, de beheerder van de sporthal en vriend, of we op 21 juli 2023 een feestje bij hem konden geven. We hielden de echte reden nog even geheim.

Toen we in juni de reservering van ons huwelijk bij burgerzaken wilden regelen (dit deden we terwijl mijn tante op vakantie was en mijn nicht ziek op bed lag, zij werken namelijk beiden bij de gemeente) bleken we officieel toestemming nodig te hebben van de eigenaar van de vrije trouwlocatie. En dus zaten we op maandagavond 12 juni bij Joost en Debbie aan tafel en vroegen of Joost het papier wilde tekenen. Bij het lezen van de tekst kwam er een lach op zijn gezicht.

Deze lach was er steeds weer als we onze plannen met hem bespraken. Ook Joost dacht met ons mee en toverde met zijn gezin en ons de sporthal om tot trouwlocatie. En zo werd de sporthal en het sportcafé voor ons de mooiste plek om te trouwen!

Je houdt misschien ook van...