Nadat ik mij zondag en gisteren de allerliefste moeder van de hele wereld waande is dat gevoel opeens weg.

Ik ben begonnen aan mijn tweede week vakantie, toch heb ik zojuist Liv en Rev naar het kinderdagverblijf gebracht. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind het heerlijk. Gewoon even een dagje alleen aan mijzelf denken. Niet druk met hen of met mijn andere 21 kinderen. Gewoon alleen mijzelf!

En wat ga ik op zo’n dag dan doen vraag je je vast af… Dat zal ik je eens even vertellen;

Ik begin zo meteen met het zuigen van de bovenverdieping. Daarna maak in de benedenverdieping schoon en wordt ook deze gezogen en gedweild. Daarna vouw ik de was op die nu in de droger zit en strijk ik mijn berg strijkgoed weg. Wanneer dat klaar is ga ik mijn perkplantjes in de potjes zetten en de tuin een beetje opruimen. Ondertussen is Tim grind wezen halen en gaat bezig met een slordig stukje tuin. Tegen de tijd dat dit alles klaar is gaat Tim richting Enschede om wat lessen te volgen en ga ook ik naar school. Daar ga ik mijn lokaal een beetje opruimen, wat kopieerwerk doen en wat voorbereidend werk verrichten. Als ik op school klaar ben ga ik naar mijn moeder en kan het relaxen beginnen…..

Ik ga een uurtje onder de zonnebank liggen lezen, gevolgd door een uitgebreide douche. Daarna lekker een bakje thee doen met mijn moeder en zus. Ondertussen bereid ik ook alvast wat dingen voor Rev zijn verjaardag voor, maak ik een boodschappenlijstje en bestel ik zijn verjaardagstaart. En wie weet als er nog tijd over is ga ik nog even naar de stad. Maar dan moet er echt tijd over zijn,  Liv en Rev worden vandaag vroeg opgehaald. Want hoe lekker en functioneel een dagje zonder kinderen ook is, het is nog fijner om ze aan het eind van de middag weer op te halen!

En ik ga het deze week goed maken! Wordt dus vervolgd!!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *