Vanmorgen bracht deze "slechte moeder" weer haar kinderen naar het kinderdagverblijf. Dit keer was het huis al schoon en opgeruimd en de was al opgevouwen en gestreken…. Wat doe je dan?

Dan ga je heerlijk met een vriendin op pad. De datum was al een tijdje geleden geprikt. Waarom? Omdat ik het belangrijk vind om met vriendinnen zonder kinderen ook zonder kinderen af te spreken. Henrieke vindt het ook zeker niet erg als Liv en Rev erbij zijn, maar ik weet ook zeker dat ze het waardeert dat ik tijd voor haar maak zonder kinderen. Zo eten we af en toe een broodje in de stad, drinken een kopje thee zonder dat we moeten uitkijken dat iemand lees rev deze van tafel maait of doen iets dat we nog nooit gedaan hebben. Dat laatste was vandaag het geval…

Henrieke nam mij mee voor een Hotstone massage. Daar stonden we vanmorgen om 10uur naast elkaar in de kleedruimte. Kleed je hier maar uit en dan mag naar het kamertje hier naast komen; zei de vrouw. Helemaal uitkleden? vroeg ik nog. Nee, we mochten ons slipje aan houden. Oké, zo zie je je vriendin ook nog eens van de andere kant. Daar gaan we…. Nou Henriek zo kun je eruit komen te zien na twee zwangerschappen….

We mochten op de massagetafel gaan liggen en werden heerlijk onder de dekens gelegd. Daarna kwamen de eerste stenen. Shit hé, wat heet! Ik zag het al aan Henriekes gezicht, dit wordt even doorbijten. Maar na het doorbijten was het heerlijk! Na een klein uurtje ontspannen liggen was de massage voorbij. Onze rug, nek, armen en zelf onze billen waren volledig stress vrij! Daar moeten we van genieten, wat dacht je van thee?!

Na een kopje thee bracht Henrieke mij weer veilig thuis waar wij nog een kopje thee en nog een kopje thee dronken. Henriek bedankt voor de relaxte ochtend! ik ben benieuwd wanneer de rode plekken op mijn rug verdwijnen…

Oja… Er zijn ook een aantal foto’s gemaakt, maar die hebben we maar meteen gewist. De masseuse zei dat het nette foto’s waren….. als je van blote billen houdt ja!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *