Ha die papa! Hier weer een sms met voetbalnieuws. Je zult het niet geloven: Lutten is KAMPIOEN! Weet jij die laatste keer nog, 30 jaar geleden? Of was jij toen nog geen lid van Lutten? Dit is eigenlijk iets dat je niet had mogen missen. Ik geloof dat Albert en Herman wel een pilsje op je gedronken hebben. Ik zal ze feliciteren van je! Groetjes daar en truste straks, ik hou van je – Nicolle –

A_lutten

Papa en ome Herman waren sponsor van het veteranenteam van Sc Lutten, het team waar ze samen in speelden. Het tenue was bijna hetzelfde als in de tijd dat ze als jonge broekies nog speelden. Papa was super trots op hun outfit!

Hier tekenen ze samen het sponsorcontract onder toeziend oog van Albert Veltink van de sponsorcommissie, een vriend van papa en ons.

A_lutten_2

Sc Lutten blijft altijd een bijzondere club voor mij. Als klein meisje ging ik vaak mee met papa naar sportpark de Kei. Ik heb zelfs nog een aantal keren meegetraind met het meisjesteam. Ik vind het nog steeds fijn om daar te zijn. Tegenwoordig trapt Tim nog wel eens een balletje in het vierde van Lutten, dat vind ik heel bijzonder. Als ik bij hem ga kijken en daar de kantine in loop voel ik papa mij zo weer een gulden in mijn hand drukken en hoor ik hem zeggen: haal je maar wat lekkers. Wat papa niet wist was dat ik van bijna alle spelers wel wat kreeg waardoor ik geregeld misselijk thuis kwam.

Als Rev of Liv ooit gaan voetballen wordt het erg moeilijk om voor hun een clubbie te kiezen. Juist omdat ik zeker weet, dat als ze het gewild zouden hebben, papa ze iedere week naar Lutten zou rijden!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *