En dan zit iedereen te wachten op de foto’s van Liv haar eerste verjaardag… En dan komen ze niet!

Liv is afgelopen zondag alweer 1 jaar geworden. Het was een super leuke dag. Ook voor Liv, wat niet onbelangrijk was. Liv heeft echt een leuk dagje gehad. Ze heeft genoten van alle aandacht maar heeft ook heerlijk rustig in het hoekje van de bank van haar nibbit chipjes zitten genieten.

Maar dan even over de foto’s… Die zijn er echt niet, nou ja digitaal niet. Ik heb afgelopen zondag maar weer eens een rolletje vol geknipt met mijn analoge toestel. Dit om te voorkomen dat ik de foto’s niet afdruk! Ik was altijd fel tegen de digitale camera maar sinds deze log was het toch wel heel leuk om ook zo’n ding te hebben. In de valkuil waar ik al bang voor was, geen foto’s meer afdrukken, ben ik met beide benen ingetrapt! Vanaf 20 juli, mijn verjaardag, is er geen foto meer afgedrukt!!! Niet van de vakantie en ook niet van de verhuizing. Ik ken mijzelf zo goed en toch laat ik het gebeuren.

Dat ging mij dus niet gebeuren met haar verjaardagsfoto’s, dus gewoon een rolletje in het toestel en knippen maar. Meteen wegbrengen dat ding en inplakken! Dan is er van haar eerste verjaardag tenminste een boek klaar.

Dat er nou niemand foto’s met de digitale heeft gemaakt is spijtig maarja… jullie zien zoveel foto’s van haar dat jullie wel kunnen raden hoe ze er op haar verjaardag uitzag… Als een echt….

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *