Liv heeft iets nieuws bedacht…

Ze wilde namelijk altijd graag door mij naar bed gebracht worden, maar sinds kort is Tim steeds vaker de gelukkige. Waarom? Wanneer Tim haar naar bed brengt en ik Rev blijf ik dus boven op de overloop op de stoel zitten (nee, we komen nog niet veel verder dan even een wasje opvouwen en opruimen aldaar). Precies op dat plekje waar Rev mij nog net kan zien, maar ook op een plekje waar Liv mij goed kan zien. Het komt steeds vaker voor dat Rev al lekker ligt te slapen en Liv nog even gezellig met mij door kletst. Zo ook vanavond… En toen ik dacht dat ook zij was gaan slapen fluisterde ze nog eventjes…

"Het was een mooie dag vandaag!"

En als ik de zojuist toegemailde foto's van haar tante (Aniek gaat met Gijs, het broertje van Tim) bekijk snap ik heel erg goed wat ze bedoelt…

Onlangs bijgewerkt3 
De theatervoorstelling van het Zandkasteel en uit eten bij de Mac Donalds waren geslaagd! (Zien jullie ook hoe spannend ze het vindt, foto rechts)

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *