Liv heeft iets nieuws bedacht…

Ze wilde namelijk altijd graag door mij naar bed gebracht worden, maar sinds kort is Tim steeds vaker de gelukkige. Waarom? Wanneer Tim haar naar bed brengt en ik Rev blijf ik dus boven op de overloop op de stoel zitten (nee, we komen nog niet veel verder dan even een wasje opvouwen en opruimen aldaar). Precies op dat plekje waar Rev mij nog net kan zien, maar ook op een plekje waar Liv mij goed kan zien. Het komt steeds vaker voor dat Rev al lekker ligt te slapen en Liv nog even gezellig met mij door kletst. Zo ook vanavond… En toen ik dacht dat ook zij was gaan slapen fluisterde ze nog eventjes…

"Het was een mooie dag vandaag!"

En als ik de zojuist toegemailde foto's van haar tante (Aniek gaat met Gijs, het broertje van Tim) bekijk snap ik heel erg goed wat ze bedoelt…

Onlangs bijgewerkt3 
De theatervoorstelling van het Zandkasteel en uit eten bij de Mac Donalds waren geslaagd! (Zien jullie ook hoe spannend ze het vindt, foto rechts)

Je houdt misschien ook van...

4 Reacties

  1. Poeh inderdaad stuiterballen zijn het, en je hebt er maar weinig invloed op …

  2. Hahaha, zwarte tiet!
    Oh ik begrijp je helemaal. Bente vond het net ook maar niks, dat Sint op haar school kwam. En ik snap dat best, want ik vond het ook rete-spannend altijd vroeger. Kan me dat gevoel nog helder voor de geest halen, dat het gewoon niet hxf3xf3rt, Sint op jouw school. Ik ben gebleven, stond de hele tijd vlakbij haar. Natuurlijk ook om de show niet te missen, geweldig gelachen! (En Henrieke is zo'n lieverd, haha, die heeft haar een poos getild. Pff) Ik begrijp wel jouw gevoelens, het zit me af en toe niet helemaal lekker dat we die kinderen zo voor de gek houden. Anderzijds is het ook magisch hoor, om 's avonds te zingen en 's ochtends je schoentje gevuld terug te vinden… We hebben dit jaar maar 1 x schoentje gezet en na Timme's gezang gisteravond ben ik het toch vergeten een muisje erin te stoppen… maar je hebt gelijk, het is zoveel, overal, het ademt Sinterklaas. Blij als het maandag is. šŸ™‚

    (pfoeh, wat een verhaal!)

  3. Volledig mee eens!!

  4. Hoi, ik kwam hier even kijken via Miekuh. Ik was benieuwd, want ik had er zelf ook al een logje aan gewijd. Ik ben ook juf en zet ook heel erg mijn vraagtekens bij alle hysterie rondom de sint. Ik heb mij in ieder geval voorgenomen om mijn kinderen bij vragen die uit henzelf komen, eerlijk antwoord te geven. In ieder geval heeft het niet gewerkt om te zeggen dat het sint-journaal niet echt is. Dat wordt namelijk gewoon niet geloofd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.