Vanmorgen al om kwart over 7 op school. Ik slaap toch altijd slecht de nacht voordat ik weer moet beginnen. Wanneer om kwart over 8 de eerste kinderen binnen druppelen heb ik de eerste spanning er al uit gewerkt.

Het was een pittig dagje vandaag met nog pittigere kinderen. Wat waren ze druk, wat moest ik veel vertellen en wat hebben ze hun best gedaan! Met dit groepje ga ik mij wel een jaar vermaken!!

Na schooltijd meteen vergadering voor de jubileumcommissie. Onze school bestaat 20 jaar (ik was 20 jaar geleden als leerling van groep 4 aanwezig bij de opening) en dit vieren we over 2 weken!

Na de vergadering nog even met een collega in kleine vorm doorvergaderd en toen ook nog maar even het lamineerapparaat aangezet. Toen ik om kwart over 6 de school af wilde sluiten kon ik met geen mogelijkheid meer op de code van het alarm komen. Nadat ik mijn duo geraadpleegd had fietste ik in een rap tempo naar huis.

In een werkdag van 11 uur is de zes weken rust weer te niet gedaan! Kan iemand mij vertellen waarom ik niet gewoon een kantoorbaan van 8 tot 17u ambieer???

De kop is eraf… en die van mij bijna ook!

Nu op de bank met een stapel nakijkwerk en….. een heerlijk kopje thee!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *