Ik ga regematig de stad in voor een paar kleine boodschapjes. Zo af en toe ga ik met een wat langer lijstje op pad omdat ik dan in een paar dagen tijd wel heel vaak heb gedacht "dat moet ik ook nog hebben". Zaterdag was het lijstje ook behoorlijk lang. Onder de winkel Hema stond veruit de langste lijst.

Toen ik mijn mandje bij de Hema goed had gevuld en inmiddels ook had afgerekend vroeg Aïsha of ik nog stickers over had. Stickers? Hoezo? Dat weet je toch wel, die met 15% korting.

Omdat ik het vorige week zo druk had was ik niet aan de folders toe gekomen. Het gebeurt eigenlijk nooit dat de folders niet doorgespit worden en al helemaal die van de Hema niet. Dit keer waren ze toch ongelezen de papierbak ingegaan. En zo had ik dus mooi de 15% korting stickers gemist.

En daar startte de twijfel. Zal ik alle kaartjes er aan laten zitten en maandag met de 4 duurste artikelen terug gaan. Deze terug doen en daarna met de stickers van deze week ze weer opnieuw kopen? Levert toch al snel €4 op.

Toen ik 's avonds aan het opruimen was knipte ik in mijn opruimaanval de kaartjes er toch maar af. Legde alles keurig op de plek waar het hoorde en ging tevreden op de bank zitten. Heerlijk zo'n opgeruimd huis… anders had ik de hele zondag nog tegen die volle plastictas aangekeken. En ach die paar euro…

Februari nicolle 129
 

In een rondje door het huis kwam ik er pas echt achter… ik sponsor de Hema wel vaker… Hier een kleine greep…2011-02-21 februari nicolle

En zo gebruikte ik vanmorgen, na het nuttigen van een ontbijtje a €1,- pp aldaar, de eerste stickers van deze week. Een nieuwe pyama en tandenborstel voor liv. Ik heb nog 2 stickers over… wat zal ik daar eens van gaan halen?

Je houdt misschien ook van...

8 Reacties

  1. Wat een heerlijke vrolijke koppies in de sneeuw!

  2. oooh, wat prachtig! lief, zo 's ochtends in de pyama:D

  3. Das genieten zeg!!!! 😉

  4. hahah! heb de stickers ook gemist, ik mik de folders allemaal op een stapel voor Manlief, die is er dol op. Ik denk dat ik nu echter wel even moet gaan speurneuzen, want ben echt fan van echt hema!

  5. Haha, hier ook een grootverbruiker!

  6. heerlijke winkel, echt HEMA

  7. Ook ik als enorme HEMA fan was de stickers vergeten.
    Toen ik dit heel zielig meldde bij de klantenservice terwijl ik wilde betalen, werd er zomaar zonder stickers 15 % korting afgehaald. Ik vind dat ik een trouwe vaste klant ben, maar zo voelde ik me toen ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.