Love will keep us alive!

Daarom wil ik iedereen bedanken voor hun lieve kaartjes, berichtjes en woorden rond 18 december. Bijzonder hoeveel “liefde” wij ontvangen hebben.

En zo is 18 december alweer achter de rug, maar staat het kerstfeest op school nog voor de deur. Het kerstfeest dat ik 3 jaar geleden miste omdat we vlak daarvoor dat verschrikkelijke bericht kregen, waar ik twee jaar geleden als een berg tegenop zag en waar ik vorig jaar mij nog altijd niet op verheugde.

Dit jaar is het echter anders…

Bij mij in huis springt namelijk een meisje rond dat ontzettend veel zin heeft in bovengenoemd kerstfeest. Ze mag namelijk in het donker naar school!!! Ze zingt de kerstliedjes al twee weken luidkeels door de kamer. En moet dan echt haar mooiste jurk aan. Het spannends van die hele avond is haar rol in het kerstspel….

Liv mag een ENGEL zijn!

Mijn meisje is morgenavond een engeltje.

Ze heeft zelfs een beetje tekst: “Er is een bijzonder kindje geboren. Als hij groot is wordt hij Koning van de Vrede”.

Je moet het haar eens horen zeggen…. Ik begrijp heel goed dat ze zich er enorm op verheugd. Met haar enthousiastme steekt ze mij aan. En zo zie ik niet tegen morgen op. De avondje met een verdrietig randje krijgt weer glans!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *