Vorig jaar op deze zondag gingen we met z’n 4tjes op weg naar Gemert om een Bull terriertje uit te zoeken.

Liv was die dag ziek dus Tim bleef bij haar thuis. Het werd dus een tripje met ons gezinnetje. Met zijn 4tjes in de bus zoals we vroeger ook vaak gedaan hadden. Het werd een gezellig busritje met mooie gesprekken, lekkere muntdrop en the Eagels hard aan.

Bij de Familie van der Zanden werden we hartelijk ontvangen. We speelden met de puppy’s en zochten Saar uit. Een naam die mama bedacht had en waar papa niet helemaal happy van werd, maarja hij had Joy en Kaya al hun naam gegeven.

Nicolle_december_2008_036 Nicolle_december_2008_022 Nicolle_december_2008_023

We waren blij met het vooruitzicht dat er weer zo’n klein hondje door ons huis zou rennen. We zagen het allemaal helemaal zitten. Een vriendje voor Kaya, maar vooral voor ons.

Op de terug weg zijn we bij het La Place restaurant aan de snelweg bij Apeldoorn wat gaan eten. We namen er uitgebreid de tijd voor en hadden onzettend veel lol samen. Dit was later terug te zien op de foto’s.

Nicolle_december_2008_047 Nicolle_december_2008_051

Ook deze foto werd toen gemaakt. Ik grapte nog… "dit is een mooie voor op je kist pap"…

Nicolle_december_2008_054

Een week later stond hij ook echt op zijn kist…

Al met al is deze zondag één van de waardevolste dagen uit mijn geheugen. Alsof alles zo had moeten zijn voelt deze dag als een afsluiting van ons 4tjes, met als aandenken…. SAAR!

Saar_liv_en_rev_008

   

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *