Ik word altijd wakker met een wijsje in mijn hoofd, ik loop de hele dag te zingen en te fluiten…Zing mee!

Dat liedje paste altijd goed bij mij.

Muziek is iets dat helpt. Het helpt je je gevoel te uiten op welke manier dan ook. Het geeft je stemming weer.

Dat is bij mij nu nog steeds zo. Het liedje van kinderen voor kinderen past dan eigenlijk nog steeds wel bij mij. Alleen is het wijsje waarmee ik wakker word veranderd. Er is een nieuw repertoire gekomen.

Vanmorgen werd ik weer eens wakker met het liedje van de Killers. Toen ook Tim uit bed was vertelde ik hem dat ik niet zo’n fijn gevoel had vandaag. Het wijsje zat wel in mijn hoofd, maar het fluiten wilde maar niet komen. "Huil dan even lekker" zei hij. Maar ik wil de dag niet huilend beginnen… "Als dat nou helpt…"

Toen zette hij een liedje op van Dinand Woesthoff (Kane) Dreamer

en heb ik even heerlijk gehuild!

Mijn moeder is afgelopen zaterdag bij een theatervoorstelling van Daniel Lohues geweest. Zij vertelde mij over een passend liedje van hem Baat bij muziek!

Nu hoorde zij daar ook een ander liedje van hem over afscheid nemen. Ik heb mij op you tube al de …. gezocht maar kan het liedje niet vinden. Kan iemand ons helpen?

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *