Mijn biologische klok is volledig van de leg.

Vanmorgen hoorde ik Rev al rond de klok van vijf. Tegen half 6 toch maar een flesje melk voor hem gemaakt. Om strak half 6 lag ik weer in bed. Lekker nog een uurtje slapen. Maarja mijn hoofd wilde wel, maar mijn lichaam deed niet mee.

Om 10 voor 6 er maar uit gegaan. De was opgeruimd en wat op internet rond gehangen. Zal ik toch even een web-logje schrijven?

Het is mijn eigen schuld dat ik nu alweer klaar wakker ben. Het is die cirkel waar ik in zit. Ik ga er iedere ochtend vroeg en soms heel vroeg uit met de kinderen. Dan heb je al snel een lange ochtend en lange dag. Wanneer je dan ’s avonds tegen half 9 op de bank ploft ben je kapot. En aangezien Tim 9 van de 10 keer ’s avonds niet thuis is geef ik mij daar dan lekker aan over en val rond half 10 in slaap. Met als gevolg dat ik de volgende ochtend weer met frisse moed met mijn kinderen de dag kan beginnen.

Het is alleen zo jammer dat de frisse moed er ook is als Liv en Rev besluiten om die dag "uit te slapen".

Wie weet helpt de klok verzetten…. We zullen het over een paar dagen merken.

Je houdt misschien ook van...

4 Reacties

 1. Dikke kus terug!

 2. Geeft niks hoor Nicolle, gewoon zijn! XXX uit Amsterdam

 3. Hey lieverds
  Nicolle doe wat je moet doen maar loop jezelf niet voorbij maar pas goed op jezelf en luister naar je lichaam
  Huil als je huilen moet dat lucht op en wees jezelf ook al is het vreselijk moeilijk en is je hart verscheurt van verdriet en gemis van pappa ik hoop dat er ooit een tijd komt dat voor jullie en ons de zon weer gaat schijnen ook al is het maar 1 zonnestraal
  We houden van jullie en denken nog altijd elke dag aan je moeder Aisha Tim Liv Rev en natuurlijk aan jou een dikke knuffel voor jullie van Tinus en Joke

 4. hopelijk kun je de cirkel doorbreken en iets langer slapen.

  groetjes

  Jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.