Terwijl ik dit schrijf tikt de klok op de website van de Nijmeegse vierdaagse langzaam door.

Nog 8 dagen, 14 uur, 28 minuten en 8 seconden en dan moet alles onder controle zijn.

Ondertussen sluit ik het schooljaar af en wordt mijn to do lijstje hiervoor steeds korter. Het lijstje ter voorbereiding op de vierdaagse wordt echter steeds langer, terwijl er ook alweer dingen op afgestreept worden.

Zo is het lopen met de voeten in de tape inmiddels geprobeerd en heeft ervoor gezorgd dat ik gisteren enkel een klein blaartje op de kleine teen had na 20 kilometer wandelen. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst. Mijn voeten hebben inmiddels een goede pedicure behandeling gehad en ik blijf veel op blote voeten en slippers lopen èn neem iedere avond een koud voetenbad.

Ook is de afritsbroek een feit. Tijdens alle wandelingen droeg ik altijd mijn heerlijke joggingbroekje, maar deze droogt slecht na een flinke regenbui en is bij warm weer ook echt warm. Ik ging opzoek naar een broek die iets minder degelijk was dan de meeste afritsbroeken en kwam thuis met een broek die nèt zo degelijk is als de meeste afritsbroeken. Ik kocht er zelfs twee! Ook nog een dun windjack en een petje erbij en het feest is compleet.

Het feest inderdaad, want feest gaan we vieren! Op de laatste dag van de vierdaagse, waarop ik hoop de tocht uit te lopen op de Via Gladiola, vier ik mijn eigen feestje. Mijn negenentwintigste vierjaardag vier ik dit jaar dus groots!

Ik verheug mij enorm op dit feest, ik kijk enorm uit naar dit avontuur!

En dat ik dit jaar op mijn verjaardag niet mijn feestjurk draag vindt de visite vast niet erg…..

Wil je ook graag op mijn feestje komen? Dan nodig ik je van harte uit in Nijmegen!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *