Je kunt wel zeggen dat we druk zijn. Errug druk! Ik ben altijd druk, maar help mij in vervolg als ik zeg dat ik het druk heb herinneren aan deze tijd! Want geloof mij een huis opknappen met een baby van 10 maanden en je werk dat gewoon doorgaat is pittig. Dan probeer je af en toe ook nog te denken aan anderen. Oprecht geinteresseerd zijn in anderen ben ik nog steeds, het vervelende is alleen dat ik het nu vergeet… Over 3 á 4 weken is alles anders (hoop ik).

Dan nu in vogelvlucht onze laatste twee weken…

Bijeenkomst baby’s babymassage:

Huis_etc_004

Weekendje weg met Mountainbikegroep Tim. We slapen in de caravan van mijn oom en tante. Liv komt aan aandacht niet te kort met zoveel kinderen erbij. We hadden Liv haar wandelwagentje mee, Liv gaat er mee als een trein.

Huis_etc_020 Huis_etc_031_2 Huis_etc_048 Huis_etc_036 

Huis_etc_091

En ja het is echt gebeurd!!! Liv is voor het eerst naar de kapper geweest!!! Ze heeft zich voorbeeldig gedragen in haar race-auto (kapperstoel). Natuurlijk hebben we een plukje van haar eerste haartjes mee naar huis gekregen!

Huis_etc_096 Huis_etc_100 Huis_etc_103

Ook heeft Liv twee weken geleden een nieuw vriendje gekregen. Mijn vriendin is bevallen van een gezonde zoon. Over een paar jaartjes kunnen Liv en Coen lekker met elkaar spelen, als hun moeders aan het theeleuten zijn.

Huis_etc_110 Huis_etc_115

En dan blijven we tussen de bedrijven door ook "rustig" door klussen in ons huis. En wat doet Liv ondertussen…. Zij geniet van haar eerste aanwinst in de keuken/schuur…

Huis_etc_116

Of ze gaat met tanti op pad voor een fotoshoot! De mooiste foto krijgen we cadeau van Aïsha, ik hoop dat ik mij kan inhouden en niet zelf de rest bijbestel!

Fotoshout_liv_003

En dan zijn we ook nog uit eten geweest… Rarara???

Huis_etc_120 Huis_etc_124

Waar we al dan niet druk mee zijn… Wie weet wat deze week ons brengen gaat… Je leest het wel weer, misschien morgen, misschien overmorgen, misschien… wie zal het zeggen…

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *