Gisterenavond zat ik weer net iets te laat natuurlijk heerlijk op de bank Boer zoekt vrouw te kijken. Ik had voor die tijd een koortsige Rev naar bed gebracht. Tim zijn dienst veranderde ook rond die tijd van 23.oou vrij in een slaapdienst en zo was ik dus toch alleen die nacht.

Ik had mij dus maar voorgenomen om na "Boer zoekt vrouw" niet een boer, maar mijn bed op te zoeken. Je weet maar nooit wat Rev nog in petto had voor de nacht….

Maar toen begon Ivo Niehe te praten. De eerste 10 minuten van de TV show waren echt ongelooflijk boeiend. De tranen rolden over mijn wangen van ontroering Ã¨n van het lachen.

De tranen van ontroering kwamen door een stelletje apen die niet wisten wat zij met hun overleden jong aan moesten. Heel indrukwekkend om te zien hoe ontzet ze waren.

Ik heb ook nog enorm gelachen. Maar waarom? Ik weet het niet meer. De apen zijn in mijn hoofd blijven zitten (ik ben een beelddenker dus zie ze nu zitten…) en waarschijnlijk heb ik daardoor niet onthouden wat er zo grappig was. Zelfs na heel hard nadenken (nee het doet geen pijn) kom ik er maar niet achter en daar baal ik van.

Dan maar even naar de site van de TV show. En wat staat daar:

Helaas, mogen de uitzendingen van TROS TV show niet op internet uitgezonden worden. Terugkijken van een gemiste aflevering is dus niet mogelijk.

Kom ik er dan echt niet meer achter welke 10minuutjes tv mij gisterenavond zo'n emotiewisseling heeft gegeven…Echt frustrerend…  Of weet iemand van jullie misschien wat er zo lollig was?

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *