Gisterenavond zat ik weer net iets te laat natuurlijk heerlijk op de bank Boer zoekt vrouw te kijken. Ik had voor die tijd een koortsige Rev naar bed gebracht. Tim zijn dienst veranderde ook rond die tijd van 23.oou vrij in een slaapdienst en zo was ik dus toch alleen die nacht.

Ik had mij dus maar voorgenomen om na "Boer zoekt vrouw" niet een boer, maar mijn bed op te zoeken. Je weet maar nooit wat Rev nog in petto had voor de nacht….

Maar toen begon Ivo Niehe te praten. De eerste 10 minuten van de TV show waren echt ongelooflijk boeiend. De tranen rolden over mijn wangen van ontroering Ã¨n van het lachen.

De tranen van ontroering kwamen door een stelletje apen die niet wisten wat zij met hun overleden jong aan moesten. Heel indrukwekkend om te zien hoe ontzet ze waren.

Ik heb ook nog enorm gelachen. Maar waarom? Ik weet het niet meer. De apen zijn in mijn hoofd blijven zitten (ik ben een beelddenker dus zie ze nu zitten…) en waarschijnlijk heb ik daardoor niet onthouden wat er zo grappig was. Zelfs na heel hard nadenken (nee het doet geen pijn) kom ik er maar niet achter en daar baal ik van.

Dan maar even naar de site van de TV show. En wat staat daar:

Helaas, mogen de uitzendingen van TROS TV show niet op internet uitgezonden worden. Terugkijken van een gemiste aflevering is dus niet mogelijk.

Kom ik er dan echt niet meer achter welke 10minuutjes tv mij gisterenavond zo'n emotiewisseling heeft gegeven…Echt frustrerend…  Of weet iemand van jullie misschien wat er zo lollig was?

Je houdt misschien ook van...

12 Reacties

 1. ach lieverds toch, heel veel sterkte met dit grote verlies.
  we denken aan jullie.
  liefs demis chantel latisha en chelsey

 2. Lieve Nicolle en familie,

  Heel veel sterkte met die verlies. Denk aan jullie.

  Liefs Ilona

 3. Lieve Nicolle, heel veel sterkte voor jou en je familie.

 4. lieve nicolle/familie

  heel veel sterkte met dit verlies!

  dikke knuffel ilona spijkers

 5. sterkte

  liefs wendy

 6. In gedachten zijn we bij jullie…..

  Liefs de Veurinkies aan de overkant

 7. Hi Nicolle! Ik had een klein stukje gezien van de tros tv show, met die lachende dominee, misschien is dat waar je zo om moest lachen? Na elke zin barste hij in lachen uit en hij maakte overal een grapje van =)

 8. ja dat heb ik ook gezien, verder ging het nog over boer zoekt vrouw in het buitenland.
  Tussen de bedrijven door heb ik ook nog de hond uitgelaten dus ik heb niet alles gezien.
  maar dat van die dominee was idd erg aanstekelig!

  en, nog een rustige nacht gehad?

 9. JA! Dat was het, die gekke dominee!

 10. Hihi frustrerend is het als je iets niet meer kan herinneren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.