Je bent druk en voelt je vreselijk gestresst.

Maar wat is stress nou eigenlijk?

De van Dale schrijft dat stress aanhoudende geestelijke druk, spanning is.

Als stress dat betekent dan ben ik toch niet zo gestresst. Want dat het druk is, dat zal ik niet ontkennen. Maar van geestelijke druk wil ik nou niet echt spreken. En echte spanning heerst er ook niet. Het is wel spannend om steeds meer moois te ontdekken in je huis, maar die spanning is niet aanhoudend. Ach een huis opknappen valt eigenlijk reuze mee…..

Dat dan ook weer niet… Maar het is het nu al waard. Want we schieten op en het wordt vreselijk mooi! We kunnen ons haast niet voorstellen dat dit ons huis is.

Het is nog niet af hoor, maar over 2 weken willen we toch echt weer op onze eigen bank in slaap vallen!

Zo staat het er nu voor:

Woonkamer en keuken

Verhuizing_019 Verhuizing_020

Badkamer

Verhuizing_017 Verhuizing_018

2 van de 3 slaapkamers (tijdelijke opslagruimte)

Verhuizing_015 Verhuizing_016

Het is overal nog een vreselijk rommeltje. Maar wel een geordend rommeltje hoor. En het verandert met de dag. Deze foto’s zijn zondag gemaakt en inmiddels is de wc gestuct, zijn de laatste muurtjes in de woonkamer voorgestreken, de kozijnen allemaal afgelakt en… zit onze nieuwe keuken erin!

Deze week sauzen we het plafond nog een keer, worden de muren in de woonkamer afgemaakt, komen de radiatoren er weer aan en worden gelakt, wordt de keuken gestuct, komt er een ombouw om de buizen in de keuken, wordt de wc aangesloten, komen de stopcontacten in de keuken, worden er extra groepen aangelegd in de meterkast, wordt de vloer in de woonkamer en keuken gelegd, komen de plinten er aan en nog veel meer.

Jaja we hebben het druk, maar zijn gelukkig niet gestresst!!!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *