Elke vrijdagochtend ga ik met Liv naar babyzwemmen. Een erg leuk uitje voor moeder en dochter. Liv geniet, en hoe degelijk het ook is, ik dan ook.

Voor dat wij de aandacht hebben van de badmeester, is deze eerst bezig met een stel (laat ik het netjes zeggen) bejaarden. Ook voor hen is het water ietsjes warmer gemaakt.

Wanneer hun les afgelopen is, lopen/schuiven ze langs ons het water uit. Al kletsend wel te verstaan. En waarover… best kold hè buten? De toren al ú lezen? Al ú heurt dat de Aldi electrische dekens in de folder hef? De action wordt ook steeds duurder hè, en ga zo maar even door. Zijn ze klaar met zwemmen dan staat er een grote thermoskan koffie voor ze klaar in het halletje en nemen ze de hele toren nog eens samen door.

Lieve mensen, alsjeblieft! Als ik zo word… geef mij dan een nekschot!

Dan kun je beter als vrouw/meid van 25 al zwingend kinderliedjes in het water zingen.Waarbij je op 3 samen met je kind kopje onder gaat. En ja dat doe je dan, want dat hoort erbij. Dus wie weet wat ik doe over zo’n 50 jaar…

Plaatjes van vorige week toen Tim mee was om alles vast te leggen voor als we groot zijn..

Verhuizing_010 Verhuizing_013 Verhuizing_014

Je houdt misschien ook van...

3 Reacties

 1. Lieve zus,

  Ik denk dat jij over 50 jaar daar precies zo rond loopt.
  Niet om gemeen te zijn, maar dat is nou eenmaal waar oudere mensen over praten. Hun wereldje is vaak niet meer zo groot als toen ze onze leeftijd hadden (en iets ouder natuurlijk).
  Dus zing jij nu maar liedjes met Liv in het water en ga bij drie gewoon mee koppie onder dan zal ik over 50 jaar met jou naar het bejaarden zwemmen gaan en praten over de Toren en hoe koud het buiten is en natuurlijk over hoe wij 'vroeger' hebben gepraat over oudere mensen.

  Dus lieve zus, geen nekschot, maar breien en zwemmen in het lekkere verwarmde bad bij de Marsch om daarna toch maar koffie te gaan drinken bij de Hema!

 2. Ik ben er inderdaad ook bang voor. Wat een wijze woorden, ben je maatschappelijkwerkster ofzo?
  Nieuws: Aïsha heeft een nieuwe baan. Ze gaat werken bij maatschappelijkwerk in zuidwolde!

 3. Do you like BTS too? because im part of the army

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.