Nou de kop is er af.

In eerste instantie een grote kop rotzooi.

Het was namelijk even schrikken gisteren ochtend om half tien tijdens de eindinspectie. Het huis was namelijk niet leeg!!! Dat is echt een —-piep—- gevoel!!! Sta je dan in je bijna nieuwe huis waar de oude bewoners echt nog lang niet klaar zijn. De makelaar sprak ze dan ook streng aan. Wij vroegen ons af of we onze handtekening wel moesten zetten, de makelaar adviseerde dit wel te doen. Anders werd het pas volgende week en ja, wat schiet je daar mee op…

Dus op naar de notaris met de afspraak dat het huis binnen een uur leeg zou zijn. Dit ook met de notaris besproken. Zij hielden nog 1 sleutel en gingen na het tekenen weer aan het slepen met rotzooi. Wij bleven om de hypotheek en de andere papieren te tekenen.

En ja, dan wil je graag naar je nieuwe huis. En daar sta je dan samen met de oude bewoners in jou huis. Er was bij hun geen spatje schaamte te ontdekken. De enige die zich rot voelde was ik. Toen ik Liv haar nieuwe huis liet zien, stond hun dochter te huilen omdat zij er weg moesten. Nou dan ga je maar en kom je wel terug als ze klaar zijn.

Tegen 12 uur was dat het geval, het was dus niet in een uur gelukt. Ondertussen waren er al heel wat sterke mannen in onze flat bezig. Daar schoot het gelukkig hard op. De vloerbedekking alvast opgehaald en naar het Hoornblad gebracht.

Verhuizing_2_001 Verhuizing_2_002

Dan eerst maar met z’n allen aan tafel en dán aan het werk.

Verhuizing_2_004

Toen richting ’t Hoornblad. Daar eerst de bus leeg gehaald. Alles eerst in de woonkamer gezet omdat de vloerbedekking eerst op zolder gelegd moest worden. Toen dat klaar was hebben de mannen alles wat ze al in de woonkamer hadden gezet naar zolder gebracht. Ze hebben echt KEI HARD gewerkt. En het resultaat was geweldig. Bijna alles was om 17.00 uur al aan het Hoornblad en stond keurig op zolder. Een groot applaus voor iedereen die gehoplen heeft. Want onder tussen is er door de anderen ook nog schoon gemaakt, alle vloerbedekking verwijderd, alle plinten van de muur en ook alle stopcontacten en lichtknopjes eraf gehaald.

  ’s Avonds nog het 1 en ander opgeruimd en met de uitvoerder door het huis gelopen. De uitvoerder heeft toen meteen met Rudy, Robbin en Jari alle verwarmingen ontkoppeld en zo was het huis ’s morgens nog een chaos en ’s avonds alweer een geordende werkplaats. Nogmaals dank allemaal!!!

Verhuizing_2_003 Verhuizing_2_005 Verhuizing_2_006 Verhuizing_2_007 Verhuizing_2_008 Verhuizing_2_009 Verhuizing_2_010 Verhuizing_2_011_2   

Moe van een dag hard werken / veel indrukken.

Verhuizing_2_014

En toen kwam dag 2.

Vanmorgen om half 9 begonnen. En echt waar de hulptroepen stonden alweer klaar. Ze begonnen meteen en zo was om half 12 de Spaanskamp leeg. Ik heb er nog maar even een doek door gehaald en toen hebben we de deur achter ons dicht getrokken!

Dag eerste stekkie!!!

Aan het Hoornblad werden de eerste kamers ondertussen voorgestrekken. En zo kan mijn vader maandag al beginnen met de eerste muren.

Heerlijk dat het eerste werk erop zit. Nu blijven opruimen om het overzichtelijk te houden en kamer voor kamer het huis opknappen. Wie weet hoe we er over ongeveer 6 weken bijzitten?!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *