Als druk zijn geen excuus is om jullie op de hoogte te houden dan toch nog even een logje.

Even een wist je dat je…

Wist je dat ik druk ben, maar toch een lekker weekend heb gehad.

Wist je dat ik vrijdag met Liv en Rev een bezoekje aan "oude opa  en oma" heb gebracht. En dat Liv in de auto op de terug weg aan Rev vroeg of hij het leuk vond.  Ze heeft hem even verteld dat zij het wel leuk vond.

Oktober_2009_2_017 Oktober_2009_2_018

Wist je dat ik zaterdag gezellig met Aïsha, mama, Liv en Rev heb gewinkeld in Coevorden. En we ook nog erg goed geslaagd zijn… Altijd leuk zo’n oma en tante…

Wist je dat Rev alweer ruim 4 maanden is. En dat hij zijn eerste hapje peer heeft gehad. Hij vond het niet lekker en heeft er erg veel last van gehad. We laten ons kereltje dus nog mooi even klein. 5 flesjes is ook nog wel genoeg….

Wist je dat Liv vanmorgen 4 tekeningen moest maken. Er zijn er "veel" jarig hoera, hoera…

1 daarvan voor Tim was… hij is donderdag jarig.

Wist je dat Tim deze tekening ook al gehad heeft… Toen Tim thuis kwam uit de slaapdienst heeft Liv het hem meteen verteld en hem ook maar meteen weer opgezocht en gegeven.

Wist je dat we vanmiddag naar het bos zijn geweest. Mijn moeder, glijs en kiekie (gijs en Aniek) ook mee zijn geweest en ik niet eens een fototoestel mee had. Nu heb ik ook zelf rustig van de wandeling kunnen genieten.

Wist je dat Tim zijn broertje Bas in Indonesië zit voor bijna 5 maanden. We hem een paar weken geleden hebben uitgezwaaid op schiphol. Liv denkt echter dat hij nog steeds in het vliegtuig zit. Voor hoeveer een meisje van bijna 2 iemand kan missen, mist ze hem. Hij komt elke dag wel even in haar gesprekjes langs. Bas vlietuig, Nesie!

Oktober_2009_2_001

Wist je dat ik nu lekker op de bank kruip met een kopje thee zonder suiker… Het afvallen is weer begonnen, de eerste kilo is er weer af… nu de andere 14 nog. Gelukkig helpt Jenneke mij hierbij en heb ik nog ruim een half jaar de tijd!

Wist je dat de kinderboekenweek woensdag start. Met als thema: Eten en drinken… hoe toepasselijk…

Wist je dat jullie nu weer op de hoogte zijn van mijn/ons leventje.

Daarom: Proost (met dat kopje thee zonder suiker) op een goede week voor jullie allen!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *