Op 8 februari 2008 begon ik met deze web-log, met in mijn achterhoofd de gedachte; we zien wel hoelang ik het deze keer volhoud….

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook niet had gedacht dat ik op dit moment nog zou schrijven. Ik begon namelijk met een handje vol lezers per dag. Na het overlijden van papa kwamen hier per dag tientallen lezers bij. Er zaten zelfs dagen bij dat er meer dan 500 keer op mijn log werd ingecheckt.

Inmiddels is deze piek een paar honderd lezers gedaald. Toch wordt deze weblog nog altijd tussen de 80 á 100 keer per dag bekeken. Maar door wie dan toch???

Natuurlijk weet ik van een aantal mensen in mijn omgeving echt wel dat ze ons op deze manier volgen. Ook hoor ik zo heel af en toe wel eens van iemand tussen neus en lippen door dat ze dat op mijn log gelezen hebben. Maar wie zijn toch in vredes naam al die andere mensen?

Ik weet dat jullie niet van reageren houden, ik heb immers maar 2 á 3 reacties per keer. Toch ga ik het nog een keer proberen….

Markeer onderstaand stukje, druk op de rechter muisknop en dan op kopiëren. Klik in het paarse vakje op reageer en plak het onderstaande stukje bij reactie. Vul daarna in wat je mij wilt laten weten…

  1. Ik ben:
  2. Ik ken jou van:
  3. Ik volg je web-log sinds:
  4. Ik lees ….. keer per ……
  5. Ik ben nieuwsgierig naar:

Het is ook een optie om anoniem te reageren, dan sla je punt 1 gewoon over.

Nu is het een keer afwachten voor mij in plaats van voor jullie, ik ben benieuwd!

(Ja mam, ook jij gewoon reageren!)

(En ja Rudy, jij als één van mijn trouwste lezers ook!)

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *