Na een week hard werken zijn we mooi opgeschoten.

Liv haar kamer is helemaal klaar. Het is een mooie stoere meiden kamer geworden. Liv vindt het leuk om op haar kamer te spelen. Gewoon de dingen van de kasten en tafeltjes te halen en te sjouwen met haar nieuwe krukjes.

Af en toe loopt ze door naar de kamer van haar broertje. Ze zegt al keurig "baby" of iets dat daar op lijkt als ze binnen komt. In dat kamertje moet nog wel het één en ander gebeuren. Er komt een grote zilveren baan achter de commode, de gordijnen zijn in de maak en ook aan een nieuwe stoere bevestiging voor de hangwieg (www.kindekeklein.nl) wordt gewerkt. De naam schilderen we pas op het laatste moment op de muur, er moet nog iets een verrassing zijn. Verder zijn bijna alle spulletjes in huis, ze moeten alleen nog even een plekje krijgen. Dat komt in de komende weken vast goed.

Het is al fijn dat het meeste werk gebeurd is. En als de kop eraf is, gaat de rest ook van zelf, nou ja vanzelf.. Dan komt de rest ook wel goed.

Klussen_februari_002 Klussen_februari_003

Rudy bracht vrijdagochtend een helpende hand. Tim was weer zijn helpende hand. Maar als het om het echte werk gaat (eten dus), dan weet je wel wie de leiding overneemt…

Klussen_februari_004

Na een week hard werken vonden wij dat we wel wat ontspanning verdiend hadden…

Zaterdag met zijn drietjes en Gijs en Aniek naar het zwembad in Emmen geweest. Liv was behoorlijk onder de indruk naar ons idee. Het was niet echt wat we er ons van voorgesteld hadden. We zagen Liv al rond spetteren in het water, maar het enige wat Liv deed was beduusd om haar heen kijken. Op de terug weg heeft ze lekker liggen slapen. Toen bij Tim zijn ouders aangeschoven voor een patatje. Liv maar een potje gedaan (we hadden vrijdag ook al patat gehad). Dat potje viel niet echt lekker en kwam er al snel weer uit. Daarna bleef ze spugen. Hup, dan maar naar huis. Thuis toch haar tempratuur maar eens opgenomen, 39.4! Liv was niet onder de indruk in het zwembad, maar gewoon ziek, arme Liv… Na een zetpil en een uurtje slapen werd Liv rond 19.30 uur wakker. En daar was ze weer… ze heeft gespeeld en was weer helemaal het dametje. Om 21.00 weer naar bed. Toen kon eindelijk ons romantische avondje beginnen, heerlijk op de bank, toastjes erbij en een romantisch dvdtje kijken (onee dat dvdtje werd voetbal, de videotheek was inmiddels dicht). Soms valt een dag je erg mee en soms echt tegen, nou deze dag was "een beetje" tegen gevallen…

Vanmorgen was Liv om 9.10 wakker. Heerlijk rustig aan gedaan en toen verder chillen bij oma. Koffie met gebak gegeten toen Aïsha, Tim en Rudy terug waren van het fietsen en daarna de gebak er weer af gewandeld met Saar. En nu… Nu gaan Tim en ik met z’n tweetjes naar Utrecht….

We gaan samen ergens eten en dan… naar de musical Dirty dancing!!!

(Maar hopen dat deze dag ons mee gaat vallen…, de ingredienten voor een leuke dag zijn er in ieder geval)

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *