Een week niet geschreven… dat is niets voor mij!

De eerste vragen kwamen dan ook al binnen "Gaat het wel goed met je?" "Het is zo rustig op je blog!"

Ach… ik heb mij wel eens beter gevoeld, maar er is niets ernstigs aan de hand gelukkig.

Er staat een weekje vakantie voor de deur en die komt echt precies op het goede moment.

Het was een drukke, hectische, emotionele, indrukwekkende week!

Druk op het werk, extra werken, extra vergaderen. Druk met de kinderen, naar het bureau met Rev en de Pipopoli met Liv. Een emotionele donderdag die me volledig van mijn stuk bracht. Een verjaardag. Een koortsig meisje. En tot overmaat van ramp worden Liv en ik op weg naar Meppel ook nog van achteren aangereden. En als je huis dan ook nog xe9xe9n grote rommel is dan heb je geen zin, tijd en puf om achter de computer te kruipen. Ik hoop dat ik dit weekend door mijn to-do lijstje heen kom(ik zit inmiddels op een nette zolder), zodat ik volgende week even tijd heb voor NIKS!

En misschien wat liedjes van Guus en Frans…

   

 

Een fijn en rustig weekend gewenst voor jullie allen!

Je houdt misschien ook van...

5 Reacties

 1. Ik hoop dat je deze week allemaal fijne gezellige dingen kunt gaan doen en vooral gaat genieten van het niets hoeven!

  En als je je dan toch verveeld (hihihihi) kom je maar een theetje drinken bij ons.

  XX

 2. Laat dat to-do lijstje maar lekker voor wat het is, hoor! Jij gaat gewoon heerlijk lekker niks doen en genieten van je kindjes en je liefje!
  Dat is een bevel (haha)

  En mocht je nog een ontspannend kopje thee willen drinken….je bent altijd welkom met de kinders natuurlijk!

  Dikke kus

 3. ik dacht ook al; dat duurt een poosje voordat er een nieuwe log is. Helemaal logisch! Lekker rustig aan doen komende week! Niets moet, alles MAG! daar is het vakantie voor!

 4. Logisch dat bloggen er dan ook niet van komt. Je stelt de juiste prioriteiten, is juist heel goed! Wow, vanachter aangereden worden is ook niet niets. Begin dit jaar botste ik bij het achteruitrijden heel zachtjes met een auto die ook achteruitreed en was toen ook van slag. Neem de tijd en bedenkt niets moet … jij ook een rustig en fijn weekend!

 5. Hey nicolle leuk al die dingetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.