En ja hoor, HET heeft Rev weer te pakken gekregen. Zeg maar wat HET is, een virus, bacterie of wat dan ook, feit blijft dat Rev weer koorts heeft en ’s nachts schreeuwend wakker wordt en naar zijn oortjes grijpt. Vanmiddag zelfs telefoon van het kinderdagverblijf… of we Rev konden komen halen!

Toevallig had ik net vanochtend de huisarts gebeld. Mijn boodschap was duidelijk. Ik ben er zat van!!!

Rev heeft inmiddels vanaf de jaarwisseling 4 keer oorontsteking gehad, 2 echte kuurtjes en 1 keer een flinke neusspray voor volwassenen en blijft verkouden. Er is in de afgelopen 5 maanden geen dag geweest dat Rev vrij door zijn neus heeft kunnen ademen. Doordat zijn neus altijd dicht zit zevert Rev aan één stuk door, met als gevolg doorweekte shirtjes, koude handjes, vieze zeverdoekjes en gruwelende gezichten wanneer mensen Rev een kusje willen geven.

Toen ik vorige maand met een flink verkouden Rev bij de huisarts in opleiding was werd ik met een prachtige boodschap naar huis gestuurd. Wacht het mooie weer nog maar even af. Heb je wat aan in Nederland Uit welk studieboek zou ze dat gehaald hebben? Wanneer hij over een maand niet opgeknapt is moet je maar weer terug komen.

En ja hoor, we zijn een maand verder en hij is geen moment beter geweest dan die dag bij de huisarts. Dus vanmorgen de assistente maar weer gebeld. Ik wil best met hem komen, maar eigenlijk is mijn enige vraag eis een verwijzing naar de KNO-arts. Je raadt het al… ik kon om 12uur teug bellen.

Om 12 uur konden ze mij melden dat de arts in opleiding die Rev gezien had vandaag en morgen niet aanwezig is. Donderdag leggen ze het "gevalletje Rev" aan haar voor en dan kan ik er vanuit gaan dat er een verwijsbrief wordt klaar gemaakt. Ik krijg daarna een brief van de KNO-arts thuis gestuurd. Moet ik zelf nog even weer bellen? Nee hoor, wacht de brief maar af…

En hoe lang gaat dat nu weer duren???

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *