En ja hoor, HET heeft Rev weer te pakken gekregen. Zeg maar wat HET is, een virus, bacterie of wat dan ook, feit blijft dat Rev weer koorts heeft en ’s nachts schreeuwend wakker wordt en naar zijn oortjes grijpt. Vanmiddag zelfs telefoon van het kinderdagverblijf… of we Rev konden komen halen!

Toevallig had ik net vanochtend de huisarts gebeld. Mijn boodschap was duidelijk. Ik ben er zat van!!!

Rev heeft inmiddels vanaf de jaarwisseling 4 keer oorontsteking gehad, 2 echte kuurtjes en 1 keer een flinke neusspray voor volwassenen en blijft verkouden. Er is in de afgelopen 5 maanden geen dag geweest dat Rev vrij door zijn neus heeft kunnen ademen. Doordat zijn neus altijd dicht zit zevert Rev aan één stuk door, met als gevolg doorweekte shirtjes, koude handjes, vieze zeverdoekjes en gruwelende gezichten wanneer mensen Rev een kusje willen geven.

Toen ik vorige maand met een flink verkouden Rev bij de huisarts in opleiding was werd ik met een prachtige boodschap naar huis gestuurd. Wacht het mooie weer nog maar even af. Heb je wat aan in Nederland Uit welk studieboek zou ze dat gehaald hebben? Wanneer hij over een maand niet opgeknapt is moet je maar weer terug komen.

En ja hoor, we zijn een maand verder en hij is geen moment beter geweest dan die dag bij de huisarts. Dus vanmorgen de assistente maar weer gebeld. Ik wil best met hem komen, maar eigenlijk is mijn enige vraag eis een verwijzing naar de KNO-arts. Je raadt het al… ik kon om 12uur teug bellen.

Om 12 uur konden ze mij melden dat de arts in opleiding die Rev gezien had vandaag en morgen niet aanwezig is. Donderdag leggen ze het "gevalletje Rev" aan haar voor en dan kan ik er vanuit gaan dat er een verwijsbrief wordt klaar gemaakt. Ik krijg daarna een brief van de KNO-arts thuis gestuurd. Moet ik zelf nog even weer bellen? Nee hoor, wacht de brief maar af…

En hoe lang gaat dat nu weer duren???

Je houdt misschien ook van...

6 Reacties

 1. Hoi Nicolle! Wat vervelend! Is hij niet allergisch voor iets, waardoor hij verkouden word en door een verzwakt imuunsysteem oorontsteking krijgt? Hopelijk krijg je wat meer duidelijkheid bij de KNO arts (en hopelijk kun je daar snel terecht 😉 Succes!

 2. pff vreselijk toch altijd maar dat wachten, hou vol hoor.
  bij latisha heeft het al met al twee jaar, heel veel antibiotica's heel veel koortsdagen enz geduurt voor ze ingrepen. ook wij moeste wachten op dat "mooie weer" of op het feit dat ze ouder zou worden en er over heen zou groeien bla bla bla. nadat ze oorbuisjes hebben geplaatst, nu 3 jaar geleden heeft ze nog maar één keer oorontsteking weer gehad.
  ik kan me daar zo boos om maken, dit had toch ook wel veel eerder gekunt.
  hopelijk kun je snel bij de kno arts terecht. wij zijn bij dr van amstel echt een heel lieve dokter.
  succes!!

 3. Volhouden hoor met die dokters! Oh ennuh…. ik zou niet te lang wachten op die brief… Als je hem niet snel hebt, zou ik weer bellen. Er gaat nog wel eens wat mis in t ziekenhuis… Tsja ik spreek uit ervaring. Maar wie weet gaat het bij jullie wle goed! Succes ermee, hoop dat Rev snel weer opknapt. Oorpijn is echte pijn!!

 4. Oei tenenkrommend dit! Heel vervelend om van anderen afhankelijk te zijn. Ik zou ook maar lekker achter die brief aanbellen. Vind het beleid wel een beetje raar, ik snap het ook wel dat ze niet zo snel antibiotica willen geven, maar tegenwoordig moeten kinderen eerst 5 dagen met koorts en pijn rondlopen voordat er wat gebeurt. Bij ons zijn de oren dan al meestal doorgebroken en lopen we daarna nog eens 2 weken rond met looporen, ook lekker. Ik begrijp je frustratie helemaal! Succes, ik hoop dat het mannetje snel weer opknapt!

 5. Dikke knuffels voor Rev!! En natuurlijk ook voor z'n mama 😉

 6. ….zit het misschien in de familie???….(hatsjoe)

  Ziek zijn is vervelend!

  Heb wel erg genoten van de foto's van de afgelopen tijd!

  Groeten oom KNO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.