Onlangs bijgewerkt7 
Ze hielpen mij mee om deze "Deze Week Zag Ik…" te maken. Mijn bedoeling was namelijk een paar grote bellen in de lucht met als achtergrond een boom met mooie knoppen. De foto zou ik dan gaan bewerken door in de bellen de letters lente te schrijven. Zo had ik de start van de lente en het heerlijk buiten spelen van de kinderen in één plaatje kunnen verpakken.

De foto wilde echter maar niet lukken, maar de mannen hielden vol. Ze hebben heel wat bellen voor mij (en voor de kinderen) geblazen. Uiteindelijk gaf ik de moed op… ik zou het wel gaan tekenen.

Maar gebruik ik dan de tekening of de voorbereiding daarop voor mijn "Deze Week Zag Ik…"???

Beide dus…

Onlangs bijgewerkt6 

…is een initiatief van Daan en Roos,geinspireerd op Jill's "Today I Saw

Je houdt misschien ook van...

10 Reacties

 1. Hey Nicolle!

  het is dat ik het nu niet even in het eggie kan doen , maar ook voor jou een hele dikke kusss! Nog de beste wensen voor 2011, dat het een heel goed jaar mag worden. Over je stukje hierboven: Nou en!! Dan maar lekker degelijk…niks mis mee. K ben ook zo degelijk als't maar kan geworden en ik moet zeggen, het bevalt me prima! Groetjes thuis X je nicht uit Amsterdam (ja er wonen zelfs in Amsterdam mensen die degelijk zijn) hihihi

 2. Hihi, wat kan je er soms druk mee zijn hè?! Erg creatief gedaan!

 3. Leuk! En ze vonden het vast niet erg. Bellen blazen is toch hardstikke leuk?!

 4. Leuk, je tekening én die bellenblazende grote mannen :o)

 5. Ik had de foto niet willen missen 😉

 6. goed excuus voor de mannen om weer eens bellen te blazen.
  leuk idee trouwens.

 7. De mannen zien er niet uit of ze het een opgave vonden!

 8. Echt heel leuk, was het je stiekem toch niet om die foto te doen hihihihi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.