Onlangs bijgewerkt7 
Ze hielpen mij mee om deze "Deze Week Zag Ik…" te maken. Mijn bedoeling was namelijk een paar grote bellen in de lucht met als achtergrond een boom met mooie knoppen. De foto zou ik dan gaan bewerken door in de bellen de letters lente te schrijven. Zo had ik de start van de lente en het heerlijk buiten spelen van de kinderen in één plaatje kunnen verpakken.

De foto wilde echter maar niet lukken, maar de mannen hielden vol. Ze hebben heel wat bellen voor mij (en voor de kinderen) geblazen. Uiteindelijk gaf ik de moed op… ik zou het wel gaan tekenen.

Maar gebruik ik dan de tekening of de voorbereiding daarop voor mijn "Deze Week Zag Ik…"???

Beide dus…

Onlangs bijgewerkt6 

…is een initiatief van Daan en Roos,geinspireerd op Jill's "Today I Saw

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *