Vandaag was weer eens een dag die niet de hoofdprijs verdiend. Gewoon een rotdag, alles wat tegen kan zitten, zat tegen. Zelfs het weer!

Even een voorbeeldje…

Op de Rabobank even ons saldo gecheckt. Ach dat viel niet tegen… maar! Wat was dat voor een afschrijving van Vodafone? Dat kon niet goed zijn, er was een flinke fout gemaakt, of… had ik echt zoveel gebeld en gesmst…

Toch maar eens de klantenservice gebeld. Nee hoor mevrouw, er is niets mis gegaan. U heeft meer dan 300 minuten gebeld en 264 smsjes verstuurd. 300 minuten? dan zou ik 12 1/2 dag gebeld hebben… dat kan niet! En 264 smsjes? dat zijn bijna 9 smsjes per dag. Mijn hemel ik ben ziek, verslaafd gewoon!

Onder het eten maar eens mijn gal gespuwd! Dat zette Aïsha aan het denken… Ook zij maar eens op internet gaan kijken. Ze zat €8 onder mijn rekening, maar op zo’n bedrag valt €8 in het niets!

Ja dat krijg je ervan als je vader dood gaat! Ik word er verschrikkelijk opstinaat van. Ik vloek het liefst de hele dag alles bij elkaar. En het ergste… uit frustratie heb ik gewoon mijn dekbedovertrek gestreken, dan ben je echt de weg kwijt!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *