Vandaag was weer eens een dag die niet de hoofdprijs verdiend. Gewoon een rotdag, alles wat tegen kan zitten, zat tegen. Zelfs het weer!

Even een voorbeeldje…

Op de Rabobank even ons saldo gecheckt. Ach dat viel niet tegen… maar! Wat was dat voor een afschrijving van Vodafone? Dat kon niet goed zijn, er was een flinke fout gemaakt, of… had ik echt zoveel gebeld en gesmst…

Toch maar eens de klantenservice gebeld. Nee hoor mevrouw, er is niets mis gegaan. U heeft meer dan 300 minuten gebeld en 264 smsjes verstuurd. 300 minuten? dan zou ik 12 1/2 dag gebeld hebben… dat kan niet! En 264 smsjes? dat zijn bijna 9 smsjes per dag. Mijn hemel ik ben ziek, verslaafd gewoon!

Onder het eten maar eens mijn gal gespuwd! Dat zette Aïsha aan het denken… Ook zij maar eens op internet gaan kijken. Ze zat €8 onder mijn rekening, maar op zo’n bedrag valt €8 in het niets!

Ja dat krijg je ervan als je vader dood gaat! Ik word er verschrikkelijk opstinaat van. Ik vloek het liefst de hele dag alles bij elkaar. En het ergste… uit frustratie heb ik gewoon mijn dekbedovertrek gestreken, dan ben je echt de weg kwijt!

Je houdt misschien ook van...

7 Reacties

 1. Hey Nicole,

  Ja we moeten in de vakantie maar eens even datumpje prikken. Is weer hoog nodig. Jullie zitten natuurlijk al een poosje in het nieuwe huis. En met de zwangerschap ook alles goed?
  Ik zit helaas ziek thuis, maar was voor mij nu ik de tijd heb een goede reden om de site weer eens geheel na te pluizen.
  We spreken snel datum af. Laat maar weten wanneer je allemaal kan in de vakantie.

  Groetjes Ilona

 2. Hey meis, vloek maar lekker, wees obstinaat, doe maar, je mag het.

  Wat zal je lekker slapen onder zo'n strak dekbedje.

  Liefs uit Leidschendam.
  Ancilla
  xxx

 3. Ik heb net met Tim afgesproken dat we vannacht op de bank slapen, zo'n net bed moeten we koesteren… Haha

 4. Marlies en Albert

  Hey lieve Nicolle, Tim en Liv.

  We schrijven eigenlijk nooit een reactie maar we lezen wel vaak mee sinds het ongeluk, vooral eigenlijk om een beetje mee te krijgen hoe 't jullie vergaat. Het heeft er bij Albert ook goed ingehakt en daarom wil hij nog wel vaak graag weten wat er gebeurt in huize Slot / Huizenga.
  Dus meestal lees ik en vertel ik daarna aan Albert. Hierbij dus even een berichtje dat we wel vaak aan jullie denken en het over jullie hebben! Veel liefs, Albert en Marlies

 5. hey lieve nicolle
  vloek maar hoor en je mag mijn dekbedovertrek ook wel strijken hoor ik denk dat alle slotjes een dikke rekening hadden hoor wij wel tenminste ik zou zeggen slaap lekker op de bank en pas op geen vette rekening meer hoor anders kom ik echt met mijn dekbedovertrek
  dikke knuffel voor jullie allemaal

 6. Lieve Nicolle. We zijn allemaal de weg kwijt en dan help een potje vloeken echt wel, het lucht zeker op.En heel vaak een huilbui ook,maar dat mag ook wel vind ik.En wat betreft het slapen op de bank,een bed ligt toch veel lekkerder,en als het overtrek weer gestreken moet worden mag je mij ook bellen. Er zullen zeker nog veel van deze kutdagen[sorrie] komen. Kus voor jullie Evalien.

 7. gewoon vloeken doe ik ook iedere dag (niet te hard dan) mag best om zulk soort dingen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.