Hoe klein je ook bent, je hebt altijd een hobby. Hoe jong je ook bent, je hebt altijd een sport. Want ook al kun je er zelf nog niet voor kiezen, er is genoeg voor de allerkleinsten. En laat dat kiezen dan maar aan de papa's en mama's over. Of in ons geval… aan de tanti's!

Twee jaar geleden ging tanti mee naar babyzwemmen…

Zwemmen tanti 013 
 Bijna exact 2 jaar later stapt tanti met Liv in het volgende avontuur. Want wat wordt ze groot… Ze zit nu zelfs op gym!

Liv gym 027 

En ook hier zijn we tanti weer danbaar voor. De gymles bij ons in de wijk is namelijk op maandagmiddag. Aangezien ik werk op maandag en Tim meestal om 3uur moet beginnen zou gymen van 3.20 tot 4.10uur niet lukken. "Maar dan ga ik toch met Liv naar de gym" stelde Aïsha voor. Mijn moeder en zus passen op maandag op wanneer Tim en ik allebei moeten werken. Ik was blij met Aïsha haar voorstel.

Aïsha nam haar taak erg serieus en ging als een echte suikertante vanmorgen met Liv oppad. Liv kreeg een gympakje, gymschoentjes en een sporttasje. Ze kreeg ook nog sportschoenen voor onder haar trainingspak (die ze een tijdje geleden ook al van tanti kreeg). En zo kwam Liv in volledig tenue aan bij de sporthal, waar haar moeder ook even snel na schooltijd heen was gegaan, want de eerste gymles van je dochter wil je niet missen gelukkig is de sporthal naast onze school. Van te voren had Liv al gevraagd wie er allemaal naar haar kwamen kijken op de tribune. Deze vraag werd gevolgt met de vragen of ze ook moest zwaaien, of wij ook gingen klappen en of we ook hup Livie zouden roepen. Nog een paar jaar dan mag ze op korfbal…

Nu houden we het nog even bij gym en een enkele " HUP LIV!!!"

2010-09-20 liv gym 

 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *