Kleine wasjes worden groot!

Fotos_camera_aisha_7_juli_174_6 Fotos_camera_aisha_7_juli_175_2

Eigenlijk moet ik lang zeggen.

We zijn namelijk weer naar het bureau geweest. Ze was erg gegroeid in de lengte en ook haar koppie groeit goed. Ze groeit alleen niet echt in kilo’s. Ze was een maand geleden 7.500 en nu is ze 7.800 gram. Op de groeicurve was ook goed te zien dat ze best ver onder de gemiddelde lijn zit met haar gewicht. We hebben daarom ons voedingsschema met de wijkverpleegkundige doorgenomen. Ik vind dan dat ze zoveel krijgt, af en toe heb ik het gevoel dat ik haar de hele dag maar aan het vol proppen ben. Dat valt dus best mee heb ik net gehoord. Ik moet haar nu nog meer gaan geven. Ik hoef dan ook niet bang te zijn dat ze dik wordt, het is een lange meid.

Ook hebben we gevraagd of ze al op de fiets mag…

En ja ook dat mag al. Ze is erg sterk en kan haar hoofd goed recht houden. Ze zit ook eigenlijk zo goed als alleen en dan mag het. Daar is ze best vroeg mee (mama weer trots!). En tot onze verbazing mag ze dan ook in een autostoeltje. Meeteen naar de winkel om die te halen, want wat is ze die maxi cosie zat zeg… Als ze er in zit doet ze zo haar best om met haar hoofd over de rand te kijken… Ze ziet natuurlijk ook niets in dat ding. Nu kan ze recht opzitten en kijkt ze met de rijrichting mee, dat is toch veel leuker! Net al vol bewondering naar een voorbijkomende trein gekeken!

We zijn dus weer wat babyaccesiorres rijker… En wat geld armer! Nou ja wij? Eigenlijk opa en oma… Want die vinden het leuk om dit soort aankopen van Liv haar oppasgeld te betalen! Wij willen ze betalen voor het oppassen (als mama en papa werken) en zij willen er eigenlijk niets voor hebben. Daarom gebruiken ze het geld weer voor Liv. De ene keer kleertjes, dan weer speelgoed en de andere keer weer een grote aankoop. En zo ook deze dus…

Liv_op_de_fiets_en_in_autostoel_0_3 Liv_op_de_fiets_en_in_autostoel_0_5  Liv_op_de_fiets_en_in_autostoel_0_8

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *