Na de auto-speurtocht-in-coronatijd werd ons regelmatig gevraagd of we niet nog een keer een tocht konden uitzetten. Onze eerste gedachte was… Echt niet! Het was heel leuk, maar ook prima voor 1 keer.

En toch ontstond er na iedere vraag een klein beetje meer enthousiasme. Er borrelden al wat ideetjes op. De autospeurtocht ontstond rond het Paasweekend. En nu komt er weer een feestweekend aan.

Het Sinterklaasfeest gaat voor veel gezinnen anders zijn dan andere jaren. Balen, maar we moeten er zelf het beste van maken. Wat dachten jullie van een speurtocht door Baalderveld?

Op zaterdag 5 en zondag 6 december zal er in de wijk Baalderveld (Hardenberg) achter verschillende ramen een Sinterklaasslinger hangen. Drie vlaggetjes met op de middelste een letter. Verzamel alle 22 letters en 1 leesteken en maak hiervan een zin. 

App of mail (nicolletjes@hotmail.com) de zin en jullie adres door voor 6 december 17.30uur naar Liv of mij. Om 18.00 uur trekken wij de winnaars en brengen wij hun daarna meteen een lekkere prijs om het Sinterklaas weekend feestelijk af te sluiten.


Dus trek volgend weekend met je gezin de wandelschoenen aan, stap met je kleinkinderen op de fiets, ga op de step met vrienden of stap in de auto richting Hardenberg opzoek door de wijk Baalderveld naar alle letters…. en wie weet word je zondagavond getrakteerd op wat lekkers!


En… geniet van het Sinterklaasweekend!

  

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *