2011-07-22 juli 20111 

Op mijn verjaardag waren wij als gezin wel heer erg gematcht gekleed.

Dat niet alleen meisjes maar roze dragen is goed te zien in de jongenskledingrekken in de winkel. Tim heeft dan ook geregeld roze kleren (ik hoor jullie denken…). Rev heeft nog niet zo vaak in roze rond gelopen. Ergens had ik niet de behoefte om hem al als baby in deze kleur te steken. Toen hij zijn nieuwe shirt dan ook zag zei hij meteen: "nee! Livie shirt!"

We hebben hem even moeten attenderen op de blauwe randjes en opdruk en toen deed hij ook zijn shirt aan. En zo waren we samen een mooie combinatie.

Elke kleur heeft zijn eigen betekenis. Roze wijst vaak fijngevoeligheid, tederheid, onvoorwaardelijke liefde, harmonie en verlangen.

Ik ben erg tevreden met mijn roze gezinnetje!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *