Je houdt misschien ook van...

23 Reacties

 1. Wauw! Thanx šŸ™‚

 2. Sjonge zeg, dank je wel! Leuk om te lezen waarom je bij mij leest. Vind je het heel erg als ik er verder toch niets mee doe? … Behalve je dan op deze plek nog een keer extra hartelijk bedanken?

 3. Hey Nicolle gefeliciteerd met je Award hoor
  en wat jezelf al zegt kan ik wel beamen dat je heeeeeeeeeeeeeeeeeel veel kunt praten

 4. Nou zeg wat lief! zal morgen gaan nadenken haha, daarvoor is't nu te laat… Maar mooi, leuk om te lezen en ik ga mijn best doen. X!

 5. Heel lief van je Nicolle, bedankt. Zelf geef ik hem niet door, maar ik vind het echt een eer dat je ook aan mij hebt gedacht!

 6. Gefeliciteerd.
  Jou blog is ook echt een award waard!
  Groetjes.

 7. En niet alleen je blog is een award waard hoor!
  Van mij krijg je een vriendinnenaward!! (maar dan een zonder cool plaatje)

 8. Ha lieve Nicolle, dankjewel! Weten we weer iets meer over je, alhoewel dat wat je verteld, me niet heel erg verbaasd … en heb je het tussen de regels door in je logjes al aan ons laten doorschemeren. Het zal ook wel komen omdat je gewoon laat zien en horen hoe je voelt, je je niet anders voordoet dan je bent … Mooi!

 9. interessant! ik heb het gemist helaas…

 10. ja joh! Ik had daar ook bijna m'n item van DWZI over gedaan! Hier ook helemaal in de tranen! had het een jaar geleden ofzo al gezien toen het voor de eerste keer op een school in NL was en was toen ook al helemaal onder de indruk ervan. Kippevel….

 11. Ik heb het gezien en ook hier kon ik mijn tranen niet bedwingen. Zo triest dat we allemaal langs elkaar heen lopen en zo weinig van elkaar weten endus zo alleen op de wereld staan. Een gedeeld verdriet is makkelijker te dragen en toch doen we het niet.

  Gelukkig deze Eye-opener. Respect.

 12. Heb even de site bekeken, ik kende het niet, maar…goede zaak!

 13. ik ga meteen even kijken ( ik kijk niet zo veel tv, zeker in de zomer niet, maar door jouw en andere reacties ga ik beslist even kijken)

 14. Ik ken het niet, ben ook geen tv-kijker. Zal het zo eens gaan bekijken.

 15. Nou Nicolle! Je hebt meer mensen op t idee gebracht zie ik! Hahaha!
  Kende het programma niet en ben toch eens gaan kijken, maar wat een mooi programma,
  natuurlijk hier ook dikke tranen!

  Bedankt voor de tip!

 16. Las het in de gids, maar toch gemist šŸ™

 17. Bijzonder! Ik heb het niet gezien, maar ga toch eens kijken denk ik.

 18. Ik kende het al, tijdens mijn studie is de amerikaanse versie een aantal x aan bod gekomen, challenge day!! Leuk en goede zaak dat ze het nu ook in nl proberen!!
  Heb stukje gezien gisteren..

 19. Ja, da's echt zo'n mooi programma, vind ik ook. Wat hebben onze kinderen het goed, dacht ik, ze hebben tot nu toe een heel zorgeloos leventje en kunnen zich niet voorstellen dat klasgenoten van hen deze dingen ook doormaken. En toch is het zo.
  Wat een leed is er, hxe8?

 20. Wat een tranentrekker, pffffff bij mij ook!! Wat boeiend… Ik las nog in een boek vandaag over verdriet en afscheid. Er stond in : Verdriet is de andere zijde van liefde….. (mensen die niet in staat zijn om te houden van mensen, om te genieten van het leven, of zich open te stellen voor iets of iemand, ervaren veel minder verdriet) Je huilt om dat wat je vreugde gaf..
  Mooi gezegd vind ik!!

 21. Prachtig Nicolle …
  Geweldig, dat je dit met 'ons' hebt gedeeld…
  Het maakte me nieuwsgierig …dus, ben ik de uitzending van de school in Drachten gaan kijken ….
  O,o,o wat heb ik mn tranen RIJKelijk laten vloeien …. wat een geweldig mooi initiatief! Kortom, blij..dat ik dit heb gezien/gevoeld/ervaren…

  liefs

 22. Oh Nicolle, hier precies zo, ik keek de eerste aflevering woensdagavond op de laptop, uitzending gemist. Ik heb zitten jxe1nken, wat een emoties plots losbraken, ik schrok van mijzelf. Wxe0t een mooi programma. Moest dit niet gewoon verplicht worden op elke school?
  En wat zegt het over ons, hoe we met elkaar omgaan?
  XX!

 23. Super goed programma!!
  Moeten ze op alle scholen doen.
  Flink zitten brullen btw.
  Lfs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.