Op de heen reis tikte ik gisteren het laatste berichtje mbv mijn mobiel. Nu alweer op de terug weg. Twee uitgeputte kindjes liggen achter in de auto te slapen. Tim en ik zingen en praten de tijd vooruit.

Heerlijk weekendje achter de rug. Naar het hotel, naar het stand, schelpjes zoeken, scheppen in die enorme zandbak, de meeuwen voeren, wat drinken, uit eten, met z’n 3tjes in een enorm bad, chippies eten, flesje melk au bain marie opwarmen, zachtjes doen en in slaap vallen, 7u allemaal tegelijk wakker, rustig aan doen, in de kleren, opruimen, een goed ontbijt, auto inpakken, uitchecken, naar het strand, vissen kijken in het zeeaquarium, naar Den Helder, familiedag TIM…

Familie die we maar erg weinig zien, waardoor het contact altijd wat onwennig is. Toch was het deze keer wel anders. Want wat zijn kinderen daar toch goed in! Liv en Rev keken heel eventjes de kat uit de boom en gingen toen los. Mijn 2 sociaaltjes speelden, kletsten, dolden met meer mensen dan dat ik gesproken heb. Ze hebben het naar hun zin gehad met de neefjes en achterneefjes van Tim.

Ze hadden het sowieso naar hun zin dit weekend. Ze hebben niets tastbaars gekregen, maar waren toch enorm tevreden. Net als hun moeder…

Foto’s volgen! Duurt ff typen op je telefoon… we zijn bijna thuis…

Je houdt misschien ook van...

11 Reacties

 1. Lieve mensen!! Hier even hele dikke knuffels van ons!! Liefs Debbie, Joost, Mandy en Demi

 2. Lieve Nicolle en je familie natuurlijk!
  Ik moest ff slikken toen ik je stukje las. Geniet van je oma zolang het nog kan! Wens je sterkte!

  Dikke knuffel!

 3. Hoi Nicolle
  Wat heb je dit toch weer mooi opgeschreven en wat een mooi gedichtje over oma. Vanmiddag ben ik met mijn moeder nog even bij haar geweest. Afscheid nemen … maar hoe doe je dat. We wensen jullie sterkte toe!
  Groetjes Geke

 4. sterkte! we denken aan jullie

 5. Sterkte hoor Nicolle!

 6. Wat een mooie foto's van je opa en oma met je kindjes. Heel veel sterkte voor jou en je familie …

 7. Heerlijk ofnie?
  Wat fijn dat jullie zo hebben genoten:)
  Enne…. handig zo'n telefoon!

  XX

 8. Aah lekker zo'n weekend!! Enne volgende keer dan maar even een bakkie komen doen šŸ˜‰

 9. Heerlijk zo'n weekendje weg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.