Gisteren zwaaide ik haar uit, vandaag zwaaide zij mij uit.

We zijn op schoolreisje geweest!

Liv ging maandag voor het eerst op schoolreisje.

Je weet wel, met ongeveer 60 kleuters in de bus en dan zorgen dat je je eerste snoepje in je mond hebt voordat de eerste bocht is genomen. Ze had er zin in, maar vond het ook spannend, want in Dolle Pret is ook een draak hoor mam! De spanning is dan ook van haar koppie af te lezen…

Bij terug komst was het gespannen koppie ingeruild voor een uitgelaten koppie en zat ze vol enthousiaste verhalen! De draak had ze geen hand gegeven, maar hij had haar wel over haar koppie geaaid…!

 

Vandaag was het mijn beurt om met een groep kids de bus in te stappen. Ook wij werden uitgezwaaid door heel veel ouders. Zelfs mijn moeder en Rev waren eventjes gekomen om naar de grote bus te zwaaien. Volgend jaar mag jij ook Rev (pffff, nog maar niet aan denken).

We hadden een heerlijke dag waarin ik heel wat rondjes gedraaid heb.Ooit kon ik er echt beter tegen al dat gedraai…  En wat is het dan fijn om om 16uur alle kids weer zonder kleerscheuren bij school uit de bus te laten stappen. Tot morgen, dan gaan we rustig verder…. met de avondvierdaagse!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *