Het kamperen bevalt ons prima. Op zaterdag na hebben we alleen ‘snachts wat regen gehad. We zitten dus bij lange na niet tot onze kniexebn in de drek op de camping.

Het is niet zon overgoten, maar ook niet nat. Er staat wel behoorlijk wat wind en dat komt voor vandaag mooi uit. De was droogt waar je bij staat. En dat is wel lekker. Want hoe fijn we het kamperen ook vinden, we horen nog niet bij de xe8chte.

Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om een handdoek twee keer te gebruiken. Ik ga ook zeker niet op pad met kinderen in smerige kleren. Ik vind het al heel wat dat de kinderen af en toe op de camping er als kleine schooiertjes bij lopen.

Al het boven genoemde betekent echter wel dat de was zich opstapelt. Niet wassen zou alleen kunnen als ik 14 setjes kleding per persoon mee had voor alle weertypen. Plus 4 keer 14 handdoeken…. dat is dus toch geen optie.

En zo fiets ik nu al anderhalf uur van caravan naar washok en weer terug. De laatste dingen ga ik zo uit de droger halen en dan is het wachten totdat de was van de loin droog is. En dat wachten is helemaal niet zo erg want we hebben alle tijd. We hebben vakantie!

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *