Liv en rev juni 2010 012 
Gisteren sloten Liv en Rev de dag met een verkoeling af.

Rev vond dat hij deze nieuwe dag ook verkoelend moest beginnen. Dus liepen Rev, Saar (hond van mama en Aïsha) en ik al voor 7 uur samen buiten. Een heerlijk verplicht ochtend wandelingetje langs het kanaal.

Aan het eind van onze wandeling had ik mijn vest uit, hing Saar haar tong bijna op de grond en gloeide Rev ook solidair met ons mee. Rev bleek weer koorts te hebben, dat was waarschijnlijk ook de reden van zijn vroege begin van deze zonnige zondagmorgen.

Thuis aangekomen waren ook Liv en Aïsha al beneden. Gezellig samen koffie en thee gedronken.

Liv en rev juni 2010 019 

Wat heerlijk dat mama en Aïs zo dichtbij ons wonen (of wij bij hun). Wanneer Tim de slaapdienst draait slaap ik weer steeds vaker bij ze, gewoon omdat zowel Liv en Rev als ik dat veel gezelliger vinden dan met z'n drietjes thuis te zijn. Want een kopje thee smaakt veel lekkerder wanneer je hem samen kunt drinken…

Liv en rev juni 2010 025
En wanneer er gebak bij is… toch Liv?Liv en rev juni 2010 021
 De rest van deze zondag vul ik in met bijles Nederlands geven aan mijn neefje, de was wegwerken, genieten van de laatste zon, bbqen bij vrienden van Aïsha in Zuidwolde en wachten op het vreselijk slechte weer dat wordt voorspeld. Geen verkeerde invulling voor de laatste dag van het weekend toch! Jullie ook een zonnige zondag gewenst!!!

 

Je houdt misschien ook van...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *